Βαλεριάνος: «Κρατάω επαφές με τον Άρη»

Metrosport Team24 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Βαλεριάνος.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για τη συμφωνία του με τον Ιωνικό και για τον Άρη.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βαλεριάνος δήλωσε:

Για τη συμφωνία του με τον Ιωνικό: «Δεν είναι ακόμα επίσημο. Υπήρξαμε μαζί με τον Σπανό στον Άρη και τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Στην Κύπρο ζήσαμε τον κορωνοϊό. Ήταν κάτι καινούργιο και δεν μπόρεσα να δω τη ζωή εκεί και δεν ένιωσα το ποδόσφαιρο όπως είναι. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα. Ίσως και να την αναζητούσα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι φέτος θα είναι από τα πιο ωραία πρωταθλήματα. Με τις κινήσεις που γίνονται θα είναι δύσκολα τα πράγματα. ΟΚ, φεύγουν μπροστά οι δυο τρεις μεγάλες ομάδες αλλά αι οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν»

Για τα επιπλέον οι ομάδες έχουν επιπλέον έσοδα από το στοίχημα: «Νομίζω ότι κινούνται ήδη οι ομάδες σε αυτή τη λογική. Ελπίζω να βοηθήσουν και τα ελληνόπουλα και ότι θα δούμε καλό πρωτάθλημα».

Αν έχει επαφές στον Άρη: «Κρατάω επαφές. Με τον Δεληζήση και τους φροντιστές είμαστε πάρα πολύ κοντά».

Για την αγωνιστική άνοδο του Δεληζήση: «Δε μου έκανε εντύπωση. Δουλεύει πολύ σκληρά για χρόνια και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς του».

Ποιο πιστεύει ότι θα είναι το ζευγάρι του τελικού του Euro: «Δε θα πω ζευγάρι. Αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η Ιταλία. Είναι λες και δούλευαν χρόνια για αυτό το Euro. Βγάζουν πολλή διάθεση και αλλάζουν το στιλ τους. Έχει διαφορετικούς εξτρέμ από τα προηγούμενα χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.