Βαλαώρας: «Πιο οργανωμένος ο Άρης, δεν είδα πάθος στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Βαλαώρας. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στα σημερινά ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, την αποτυχία του ΠΑΟΚ, το επερχόμενο Πρωτάθλημα και την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΑΕΛ.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βαλαώρας δήλωσε: 

Για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: «Ο Άρης ήταν πιο οργανωμένος, πιο προπονημένος. Βέβαια και η ομάδα που έπαιξε δεν έχει το δικό του μπάτζετ. Ο ΠΑΟΚ, για μένα, έχασε την πρόκριση στο πρώτο ματς. Δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να πάρουν αποτέλεσμα. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει το σύνολο που θέλει. Είδα μια ομάδα που δεν οργανώνεται όπως θέλει να παίξει, να εκμεταλλευτεί χώρους, δεν είδα αυτό το πάθος του ΠΑΟΚ ειδικά όταν παίζει Ευρώπη. Αυτό με στεναχώρησε πολύ, είναι ελληνική ομάδα και αγαπάμε πολύ τη Θεσσαλονίκη. Έχω πάρα πολλούς φίλους στον ΠΑΟΚ και οι παλαίμαχοι έχουμε ένα τουρνουά για τα παιδιά που έφυγαν από τη ζωή. Καλέσαμε ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή την ΑΕΛ Καναδά. Θα είναι μια παράσταση για τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, πρόεδρους και ποδοσφαιριστές».

Για τους πολλούς ξένους στην Ελλάδα: «Βλέπετε όλοι είναι ξένοι. Πάνε όπως πάει το κατεστημένο. Είδα και τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, θέλουν πολλή δουλειά οι παίκτες για να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Ο Άρης έπαιζε με 11 ξένους. Απορώ πως διαλέγουν τους ξένους αυτούς οι ομάδες».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός από πέρσι έχει καλυτερεύσει με αρκετά δικά του παιδιά και εφέτος πιστεύω θα πάει πολύ καλά. Για την ΑΕΚ έχω τις αμφιβολίες μου, δεν ξέρω τι ποδοσφαιριστές θα πάρει, δεν την έχω δει να παίζει. Ο Ολυμπιακός τα ίδια και τα ίδια, ξέρει ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Για την Ευρώπη είδαμε ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει δυστυχώς με τη Μακάμπι και έχασε με ένα βαρύ σκορ».

Για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΑΕΛ από τον Κούγια στον Νταβέλη: «Ενημερώνομαι καθημερινά, είμαστε μια οικογένεια οι παλαίμαχοι. Ο άνθρωπος ήρθε στη Λάρισα αγόρασε τις μετοχές και μπράβο που είναι Λαρισαίος. Και ο κόσμος αναγνωρίζει και θα έρθει στο γήπεδο. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έδειξε ότι αγαπάει την ΑΕΛ και το ποδόσφαιρο. Είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα. Και στη Γ’ Εθνική τρέχαμε σε κάθε χωριό κοντά στην ομάδα. Και φέτος πιστεύουμε ότι μηδενός εξαιρουμένου οι παλαίμαχοι θα κάνουμε μια ωραία κερκίδα. Η έννοιά μας είναι να πάει η ΑΕΛ στα μεγάλα σαλόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.