Βάκος: «Ο Μανάβης ήταν ο Νέλσον Μαντέλα της κερκίδας»

Γιώργος Ηλιάδης21 Φεβρουαρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το παλιό μέλος της Θύρας 4, Στάθης Βάκος όπου μίλησε για την παρουσία του Μάκη Μαυρομιχάλη,του κόσμου του Δικεφάλου, στην Τούμπα, και τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή την στιγμή ο Μάκης βρίσκεται στη Θύρα 4. Θα σας πω μόνο πως όταν περάσαμε από τα γραφεία του ΠΑΟΚ και μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, ήμασταν τουλάχιστον συγκινημένοι. Όλοι οι άνθρωποι που συνάντησαν τον Μάκη έτρεχαν να τον φιλήσουν και να τον αγκαλιάσουν.

 Όλο αυτό το οργάνωσε ο Γιώργης Σαββίδης. Θα βρεθούμε μπροστά σε ένα γεγονός εξαιρετικό. Όταν ο Μάκης θα βραβευτεί και σηκώσει τα χέρια του τότε θα δείτε πως ένας άνθρωπος θα μπορεί να συγχρονίσει 70.000 χέρια. Όλοι θα ανατριχιάσουν με αυτά που θα δουν, θα γίνει κάτι το εκπληκτικό.

Ο Μάκης δεν θα πάει στη θύρα 4 αλλά θα είναι στη θύρα 1. Είναι πολύ συγκινημένος γιατί πέρασε πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό με την υγεία του. Την Κυριακή ο Μανάβης θα συναντήσει τον Γιώργη τον Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚτσήδικος λαός ξέρει τι πρέπει να κάνει πρέπει να είμαστε κόσμιοι. Ο Μανάβης ήταν ο Νέλσον Μαντέλα της κερκίδας του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.