Βακάλης: «Δεν ψήφισα λόγω Αυγενάκη - Το πόρισμα Ντουρμισάι στον Ζαγοράκη»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Βακάλης αποκάλυψε στη "Δίκη στο Open" ότι δύο ανώτατοι αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας εμπλέκονται στην υπόθεση Ντουρμισάι.

Η FIFA στις 8 Μαΐου 2020 επέβαλε πρόστιμο 470.000 ελβετικών φράγκων στην ΕΠΟ επειδή κακώς εξέδωσε δελτιο στον τότε ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος είχε απαγόρευση μεταγραφών.

Ο κ.Βακάλης δήλωσε ότι έχει συντάξει σχετικό πόρισμα για την ευθύνη των δύο ανώτατων αξιωματούχων και προτίθεται να το παραδώσει στον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη.

Παράλληλα εξήγησε γιατί ήταν ο μόνος εκλέκτορας που αρνήθηκε να ψηφίσει: "Οι ωμές παρεμβάσεις του κ.Αυγενάκη στο ποδοσφαιρικό αυτοδιοίκητο και η κυβερνητική απαίτηση να επιλεγεί ο κ.Ζαγοράκης για την προεδρία της ΕΠΟ με οδηγήσαν στην απόφαση να μην μετάσχω στις αρχαιρεσίες".

Σφοδρή κριτική στον κ.Αυγενάκη άσκησαν και τρεις ποδοσφαιρικοί παράγοντες που είναι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος: Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ Σταύρος Ψαρρόπουλος, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Δημοσθένης Κουπτσίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.