Βάις: «Πουθενά δεν γράφει ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 5-0 ή 6-0 την Λίνκολν»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2021

Μαθήματα... μαθηματικών από τον προπονητή της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλαντιμίρ Βάις, ο οποίος μέσα από δηλώσεις του, υποστήριξε πως τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο για την πρόκριση των Σλοβάκων ή του ΠΑΟΚ και πως όλα θα κριθούν στην τελευταία...στροφή του Conference League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Θέλαμε να κερδίσουμε, θέλαμε να είμαστε πιο δραστήριοι, αλλά μας έλειπε η ταχύτητα και η ποιότητα μπροστά, αλλά έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από ένα σουτ του Μεντβέντεφ, μερικές μισές ευκαιρίες, αλλά είχε και ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες του. Η ισοπαλία μάλλον είναι δίκαιη, αλλά δεν μας φτάνει».

Για να προσθέσει: «Τα μαθηματικά είναι απλά, πρέπει να κερδίσουμε στην Κοπεγχάγη, υποθέτω ότι ο ΠΑΟΚ εντός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Η Κοπεγχάγη κέρδισε στη έδρα μας αλλά δεν ήταν τόσο κυρίαρχη. Όλα μπορούν να συμβούν, θα πάμε να ρισκάρουμε και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας, αλλά πουθενά δεν γράφεται ότι θα κερδίσει με 5-0 ή 6-0 την Λίνκολν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.