Βλάχος: «Δεν μου ταιριάζουν αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και έμπειρος προπονητής σε μία πραγματική κατάθεση ψυχής μίλησε για τους λόγους που τον έθεσαν εκτός ποδοσφαίρου, το πως η ηθική του δεν του επέτρεπε να λέει «ναι» ενώ μίλησε και για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τη δικαίωση του Άρη στο CAS.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τους λόγους που δεν ''ακούγεται'' τόσο συχνά: «Χαίρομαι όταν μιλάω με ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη, δεν ασχολούμαι καθόλου με το ποδόσφαιρο, πήρα μία σκληρή απόφαση μετά την Καλλονή, λόγω της κατάστασης με την ΑΕΚ μίλησα χθες, το ποδόσφαιρο είναι η αγάπη μου, η ζωή μου και το έκανα για να είμαι καλά με την ψυχούλα μου. Πολλά πράγματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα μου, με τα όσα έμαθα από παιδί. Νιώθω ότι είμαι τίμιος ότι έχω ήθος και όλα αυτά που συμβαίνουν δεν ταιριάζουν σε εμένα. 

Για να προσθέσει για τους λόγους που τον κρατάνε μακριά από το ποδόσφαιρο: «Προτιμώ να με χαιρετάει ο κόσμος για αυτό που είμαι και όχι να μη με χαιρετάνε για αυτό που δεν θα ήθελαν να είμαι. Πληρώνω και στην προσωπική μου ζωή αλλά και στην ποδοσφαιρική μου καριέρα το ότι δεν έμπαινα σε καλούπια, ότι δεν έσκυβα το κεφάλι. Για αυτούς είσαι εχθρός...»

Για το αν παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο: «Προσπαθώ να μην παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποια ντέρμπι βλέπω και πολλά παιχνίδια εξωτερικού. Θα μπορούσα να βοηθήσω από άλλο πόστο, σε άλλον τομέα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και η περιουσία μου. Έχω βαριά ψυχή, απογοητεύτηκα γιατί εμείς οι πιο παλιοί ας πούμε, κάναμε ότι κάναμε γιατί το αγαπούσαμε και βγάζαμε χρήματα. Έχουν αλλάξει όλα όμως πλέον οι ομάδες είναι εταιρείες και πρέπει να βγάζουν λεφτά. Στην Ελλάδα ο πρόεδρος είναι μέχρι και γιατρός και όταν εγώ δεν βάζω για παράδειγμα τον Βλάχο και έχω κάνει λάθος είμαι εντάξει γιατί θα φύγω ενώ έχω κάνει αυτό που πίστευα».

Για τις ασχολίες του τώρα: «Είχα ένα μαγαζί στην Αθήνα στα Πατήσια, δεν ασχολούμαι με τίποτα και τρώω τα λίγα ΄΄έτοιμα΄΄ χρήματα που βγήκαν από τα χρόνια του ποδοσφαίρου. Είμαι ένας άνθρωπος που ζει μία συνετή και ήρεμη ζωή».

Αναφορικά με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Εμένα μου αρέσει πολύ ο Πασχαλάκης γιατί έχει προσόντα που ταιριάζουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όταν μία ομάδα θέλει κάτι μεγάλο, πρέπει να έχει δύο τερματοφύλακες τέτοιου επιπέδου. Οπότε θα έλεγα πως θα πρέπει να πάρει έναν τερματοφύλακα ισάξιο του».

Για τη δικαίωση του Άρη: «Σωστά δικαιώθηκε ο Άρης, αλλά εγώ αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τους δικαστές που έβγαλαν αυτή την απόφαση. Θα τιμωρηθούν; Δικαίως ο Άρης βρίσκεται εκεί που βρίσκεται καθώς παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης ταλαιπωρήθηκε άδικα και μου έκανε εντύπωση η απόφαση του CAS γιατί συνήθως γυρίζει πίσω τις αποφάσεις στα δικαστήρια έβγαλαν την απόφαση. Αυτά τα ξέρω γιατί και εγώ έχω ταλαιπωρηθεί από αυτά με την ελληνική δικαιοσύνη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη και τον Ηρακλή και πρέπει να επιστρέψει δυνατός»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.