Βαγγέλης Πανελούδης: «Για τον πατέρα μου είχαν αξία μόνο τα τέσσερα γράμματα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε Βαγγέλης Πανελούδης.

Ο γιος του Τάκη Πανελούδη, που «έφυγε» χθες από τη ζωή, μίλησε για τα όσα θυμάται από τον πατέρα του, τη συνεισφορά του στον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον οποίο ο πατέρας του ήταν κουμπάρος.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε για το ότι ήταν ευθύς και ότι ήθελε να στο πει, θα το πει. Ότι έκανε το έκανε μέσα από την καρδιά του γιατί ήθελε να ήταν καλά όλοι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Αν κάτσουμε να μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ, που δεν τον ξεχώριζε, ήταν μόνο για τα τέσσερα γράμματα, χωρίς να ξεχωρίζει αθλήματα. Μέχρι την τελευταία  του πνοή ήθελε να είναι ο ΠΑΟΚ πρώτος σε όλα τα αθλήματα. Στο πρωτάθλημα του 85΄ , μεσουρανούσε ο Βαρδινογιάννης και με πήγε όταν ήμουν 9 ετών στην Καλογρέζα και μου έλεγε, μην ανησυχείς είμαι εγώ δίπλα σου και πανηγυρίζαμε το γκολ του Πάπριτσα. Στο μπάσκετ είχε κλείσει το νούμερο 16 του NBA και στο αεροδρόμιο είχε 5.000 κόσμο, αν μιλήσουμε για ιστορίες με τον ΠΑΟΚ θα τελειώσουμε σε μία ημέρα».

Για τον Ίβκοβιτς: «Είχε φύγει ξαφνικά φίλος του Ίβκοβιτς και ήταν μία άρρικτα συνδεδεμένη σχέση και δεν θέλαμε να του το πούμε για να μην χειροτερέψει η κατάσταση της υγείας του και την προηγούμενη εβδομάδα έλεγα, ''πάλι την πήδηξηε;'' , αλλά χθες δεν άντεξε».

Ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Έχει να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ 10-12 χρόνια και με συγκίνησαν οι αναρτήσεις που είδα από τον κόσμο για την ανιδιοτέλεια του προς τον σύλλογο. Η κηδεία θα γίνει στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Πυλαία, στις 11:00»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.