Βαγγέλης Καρφής: Ακόμη ένας τελικός

Metrosport Team24 Απριλίου 2024


Την ήττα γνώρισε ο Κεραυνός Μονοπήγαδου από την ΑΕ Κρήνης και πλέον κοιτά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Τριαδίου όπου θέλει μόνο τη νίκη. Στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή του στην κατηγορία. 

 Ο προπονητής του Βαγγέλης Καρφής τόνισε στον Γρ. Μισαηλίδη: «Παίζαμε με μια ανώτερη ομάδα. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή αλλά δεν καταφέραμε τις λίγες ευκαιρίες που είχαμε να τις κάνουμε γκολ. Εχουμε ένα τελικό στην έδρα μας και οφείλουμε να νικήσουμε».

  Βλαχόπουλος Τάσος: «Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μπήκαμε συγκεντρωμένοι αμυντικά αλλά σε μια φάση σκόραρε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο μπήκαμε πολύ δυναμικά επιθετικά κάναμε πολλές φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το έργο της παραμονής είναι πολύ δύσκολο πλέον. Θα το παλέψουμε».

Φελεκίδης Μανόλης: «Δεχτήκαμε ένα γκολ που προήλθε από δύο κόντρες. Στο δεύτερο μπήκαμε δυναμικά είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Πλέον πρέπει κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι». Σάββας Κυρμανίδης: «Να ευχαριστήσουμε την Κρήνη για τη φιλοξενία. Δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και έπεσε η ψυχολογία μας. Θα τα δώσουμε όλα με το Τριάδι που είναι ένας τελικός, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΑΕ ΚΡΗΝΗΣ: Η ΑΕ Κρήνης ξεπέρασε το εμπόδιο του Κεραυνού Μονοπηγάδου και ο Ιορδάνης Εγγονόπουλος στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπε: «Σταθήκαμε καλά, βάλαμε δύο γκολ και νικήσαμε δίκαια. Μπράβο στην αντίπαλη ομάδα»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.