Βάφτιση και ματς δεν έφεραν εξελίξεις στο θέμα του Φερνάντες

Γιώργος Ζαΐρης28 Αυγούστου 2022

Η χθεσινή μέρα δεν είχε κάποια εξέλιξη στο θέμα του Πάολο Φερνάντες και ο λόγος ήταν διπλός. Από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις γίνονται ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Αχιλλέα Μπέο, χθες δεν κατέστη δυνατό να υπάρχει μια ουσιαστική κουβέντα αφού αμφότεροι είχαν και απόλυτα δικαιολογημένα άλλες προτεραιότητες.

Από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη η χθεσινή μέρα ήταν πολύ σημαντική για τον ίδιο και την οικογένεια του καθώς βαφτίστηκε η αγαπημένη του εγγονή και κόρη του Νίκου Σαββίδη. Το μυστήριο της βάφτισης έγινε στον ιερό ναό του Πανμέγιστου Ταξιάρχη στο Νέο Μαρμαρά και μέσα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Ιβάν Σαββίδης περήφανος και ευτυχισμένος παρακολούθησε το μυστήριο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και πάντα δίπλα στο πλευρό του γιου του Νίκου.

Από την πλευρά του Αχιλλέα Μπέου, χθες βρέθηκε στην Ριζούπολη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΝΠΣ με την ΑΕΚ. Ο Πάολο Φερνάντες αγωνίστηκε βασικός όπως αναμένονταν και μένει να φανεί αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι ως ποδοσφαιριστής της ομάδας της Μαγνησίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.