United Cup: Ο Τσιτσιπάς έκανε το 2/2 για την Ελλάδα, με μεγάλη ανατροπή

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ακολούθησε τα βήματα της Παπαμιχαήλ και το καλό ποδαρικό της, παίρνοντας ακόμη μια νίκη για την χώρα μας, αφού γύρισε το ματς με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο United Cup και η Ελλάδα διπλασίασε τις νίκες της επί της Βουλγαρίας.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατάφερε να κερδίσει με 4-6, 6-2, 7-6(4) τον 31χρονο Βούλγαρο (Νο.28) και η εθνική θέλει τώρα μια νίκη για να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Περθ.

Και μπορεί να «καθαρίσει» τη Βουλγαρία η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η 27χρονη τενίστρια παίζει αύριο πρώτη (04.00) κόντρα στη Βικτόρια Τόμοβα. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση Περοβολαράκης-Κουζμάνοφ και το μεικτό διπλό.

Ο Στεφ συνέχισε την καλή παράδοση κόντρα στον Ντιμιτρόφ (6-1 το head to head), όμως η αλήθεια είναι ότι πέρασε δύσκολες στιγμές κόντρα στον πολύπειρο αντίπαλό του. Το σερβίς του, όμως, τον έβγαλε από τις... περιπέτειες, ενώ σφράγισε τη νίκη του με ένα εξαιρετικό τάι μπρέικ.

Η Ελλάδα, λοιπόν, προηγείται με 2-0, έχοντας σημείωσε δύο ανατροπές, καθώς και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γύρισε τον αγώνα με την Ισαμπέλα Σινίκοβα! Θυμίζουμε ότι η τρίτη ομάδα του Group A του Περθ είναι το Βέλγιο, με το οποίο θα αναμετρηθεί η Ελλάδα το διήμερο 2-3 Ιανουαρίου. Η πρώτη ομάδα του γκρουπ περνάει στον τελικό της πόλης κι εκεί θα γίνει η μάχη για τα ημιτελικά. Με 2-0 προηγούνται και οι ΗΠΑ της Τσεχίας στο Σίδνεϊ, ενώ Βραζιλία και Ιταλία είναι στο 1-1 στο Μπρίσμπεν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.