UFOs και εξωγήινοι: Υπάρχουν, ζουν ανάμεσα μας και αυτό δεν είναι πλάκα

Αλέξανδρος Τσίγγος01 Ιανουαρίου 2021

Είναι παράξενοι πολύ οι καιροί μας, γιατί η παρακάτω είδηση μέχρι πριν λίγα χρόνια θα ήταν αδιανόητη η θα την βρίσκαμε σε κανένα site η βιβλίο συνωμοσιολογίας.

Ισραηλινοί, Αμερικανοί, Βρετανοί αξιωματούχοι και αξιοσέβαστοι επαγγελματίες των Υπηρεσιών Πληροφοριών, αποκαλύπτουν σε ντοκιμαντέρ και συνεντεύξεις, ότι μέχρι πριν λίγο καιρό θα ήταν αιτία εγκλεισμού σε ψυχιατρική μονάδα.

Στο νομοσχέδιο για την ανακούφιση των όσων έχει επιφέρει στην Αμερικανική κοινωνία, η επιδημία του Covid – 19, 5.300 σελίδες που δεν διαβάστηκαν από κανέναν, εμπεριέχει και την υποχρέωση όλων των υπηρεσιών των ΗΠΑ να αποκαλύψουν όλα τα στοιχεία που έχουν για τα UFOs (ΑΤΙΑ), στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας.

Πριν ένα μήνα, ο πρώην επί τριάντα (30) χρόνια υπεύθυνος Ασφαλείας της Ισραηλινής Αεροδιαστημικής Υπηρεσίας Yediot Aharonot , αποκάλυψε ότι εξωγήινοι εκπρόσωποι της Διαγαλαξιακής Συνομοσπονδίας,ζήτησαν από τον πρόεδρο Trump, να μην αποκαλύψει ότι πληροφορίες και γνώσεις έχουν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες για την Εξωγήινη ζωή και τις επισκέψεις τους στην Γη, μέχρι να είναι πιο πρόσφορο το έδαφος για τους κάτοικους της Γης η αποδοχή μιας τέτοιας γνώσης.

Σε όλη αυτή την περίοδο εγκλεισμού ολόκληρου του πλανήτη, διάφορα περίεργα έχουν συμβεί και έχουν έρθει στην επιφάνεια σε σχέση με αυτό το θέμα.

Πέρα από την αποδέσμευση από πλευράς του Πενταγώνου βίντεο όπου η Αμερικανική αεροπορία καταγράφει επαφές των πολεμικών της σκαφών με UFO, ένα ντοκιμαντέρ με τον τίτλο Φαινόμενον όπου πλειάδα πρώην αξιωματικών, πολιτικών και αξιωματούχων των πληροφοριών αποκαλύπτουν την αλήθεια για το θέμα των Εξωγήινων και της επαφής τους με την Γη.

Αποκαλύπτουν επίσης ότι σε αναρίθμητες περιπτώσεις, εξωγήινα σκάφη, απενεργοποίησαν Αμερικάνικους μα και Ρωσικούς πυραύλους, που έφεραν πυρηνικές κεφαλές.

Παρακολουθείστε πιο κάτω,

  1. από την εκπομπή του του Αμερικανικού Fox Channel, την συζήτηση με τον Tucker Carlson, του σκηνοθέτη του 'The Phenomenon' James Fox και του πρώην Υπεύθυνου Πληροφοριών του Αμερικανικού Πενταγώνου Christopher Mellon στο 'Tucker Carlson Tonight.'

  2. Την συζήτηση του δημοσιογράφου της New York Post Steven Greenstreet και του πρώην Διευθυντή UFO του Υπουργείου Άμυνας της Βρετανίας Nick Pop για το ίδιο θέμα.

Watch the latest video at foxnews.com

Covid bill includes 180-day countdown for Pentagon to make UFO disclosures | The Independent

Former Israeli space security chief says extraterrestrials exist, and Trump knows about it (nbcnews.com)

Publications | Intelligence Committee (senate.gov)

Trump Discusses Declassifying Roswell, Says He knows 'Very Interesting' Information | NBC News NOW - YouTube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.