UEFA: Σε ουδέτερες έδρες πιθανώς τα ευρωπαϊκά ματς ΠΑΟΚ, Άρη και ΟΦΗ

Metrosport Team04 Αυγούστου 2020

Εναλλακτικά σχέδια για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων αναζητά η UEFA που εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο των ουδέτερων εδρών. 

Ο κορωνοϊός μετρά συνεχώς νέα κρούσματα και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλοντας να προστατέψει τους παίκτες και να μείνει πιστή στο πρόγραμμα που έχει θέσει για τη νέα σεζόν σκέφτεται να διεξαχθούν στις προγραμματισμένες ημερομηνίες τα παιχνίδια της πρώτης και της δεύτερης προκριματικής φάσης των δύο διοργανώσεών της αλλά σε ουδέτερες έδρες.  

Μία από τις χώρες που είναι πιθανό να φιλοξενήσει τέτοιου είδους αναμετρήσεις είναι η Κύπρος, σε διαφορετικά γήπεδα της χώρας. Κάτι που ενδιαφέρει άμεσα τις ελληνικές ομάδες καθώς ρίχνονται στη μάχη άμεσα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον β’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το παιχνίδι του είναι προγραμματισμένο στις 25-26 Αυγούστου, ενώ στην ίδια φάση του Europa League είναι ο Άρης και ο ΟΦΗ (με τα παιχνίδια τους να έχουν προγραμματιστεί στις 17/9).  

Θυμίζουμε πως όλες οι αναμετρήσεις στα προκριματικά των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι μονά παιχνίδια και μόνο τα πλέι οφ του Champions League είναι διπλοί αγώνες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.