UEFA: Ανοίγει έρευνα για τα συνθήματα των οπαδών της Φενέρ υπέρ Πούτιν

Metrosport Team30 Ιουλίου 2022

Ενδεχόμενο τιμωρίας για «απαράδεκτη συμπεριφορά των οπαδών της Φενέρ» θα εξετάσει η UEFA, μετά τις ντροπιαστικές σκηνέςστον αγώνα κόντρα στην ουκρανική Ντιναμό Κιέβου για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους φίλους τον Τούρκων να τραγουδούν ρυθμικά υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν θέλοντας βλακωδώς να πικάρουν τους αντιπάλους τους.

Και μπορεί η Ντιναμό τελικά να προκρίθηκε νικώντας με 1-2 στην παράταση, όμως το ζήτημα σίγουρα δεν θεωρείται λήξαν. Η επιτροπή Ηθικής της UEFA θα εξετάσει το ενδεχόμενο τιμωρίας της Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να είναι αντιμέτωποι με πιθανή «βαριά καμπάνα».

Από την άλλη, η διοίκηση της Φενέρ προσπαθεί να «τα μαζέψει» ζητώντας επιείκεια, αρχικά κάνοντας λόγο για πρόκληση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα των Ουκρανών προς τους Τούρκους, αφετέρου καταδικάζοντας την πράξη των οπαδών της αφού «δεν εκφράζουν τις απόψεις του συλλόγου τα συνθήματα των οπαδών», ενώ παράλληλα προσπάθησαν να μειώσουν το συμβάν κάνοντας λόγο για «συνθήματα τα οποία διήρκησαν 20 δευτερόλεπτα σε αγώνα 120 λεπτών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.