Τζοβίνκο: Δεν τα βρίσκει με τη διοίκηση της Αλ Χιλάλ, τι περιμένει ο ΠΑΟΚ

Χάρης Δημαράς09 Αυγούστου 2021

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση μεταγραφής του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, καθώς ο παίκτης δεν έχει απαγκιστρωθεί ακόμη από την Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα με καλές πηγές από την Σαουδική Αραβία, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός δεν τα έχει βρει με την διοίκηση της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον έχουν αποχαιρετήσει εδώ και αρκετές μέρες. Η διοίκηση του αραβικού συλλόγου έχει προχωρήσει ήδη στην αντικατάστασή του, αποκτώντας τον Ματέους Περέιρα, ενώ παράλληλα δεν εμφανίζει τον Τζοβίνκο σε κανέναν ποστάρισμα της ομάδας, θεωρώντας τον ξένο σώμα.

Η απόφαση για την αποχώρησή του είναι ειλημμένη, όμως, όπως λένε οι Άραβες, για να λύσει το συμβόλαιό του (που λήγει κανονικά το επόμενο καλοκαίρι) έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του, βλέποντας το ποσό που δαπάνησε η Αλ Χιλάλ για τον Περέιρα. Οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει, το συμβόλαιο δεν έχει ακόμη λυθεί τυπικά κι αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος για το ότι δεν προχωρά και η υπόθεση μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Κάτι που περιμένουν και οι ασπρόμαυροι για να προχωρήσουν τις εξελίξεις με τον Ιταλό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.