Τζοβάρας: «Προοπτικές αξιόλογης καριέρας οι νέοι, καθοδηγητής μας ο Γκαρσία»

Metrosport Team06 Απριλίου 2021

Ο Γιώργος Τζοβάρας, ο οποίος αγωνίστηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ πριν συνεχίζει σε Σλόβαν, Απόλλωνα Λάρισας και πλέον Νίκη Βόλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τους τότε συμπαίκτες του που πλέον βρίσκονται στην πρώτη ομάδα και τον Πάμπλο Γκαρσία με τον οποίο συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον λόγο που δεν κατάφερε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ:

«Πριν δύο χρόνια, είχα πολύ καλή χρονιά στον ΠΑΟΚ, πήραμε αήττητοι το Πρωτάθλημα και είχα συμβόλαιο. Είχε παρουσιαστεί προοπτική με καλύτερες προϋποθέσεις στο εξωτερικό. Είχα όνειρο να αγωνιστώ στο εξωτερικό, σε μια καλή ομάδα όπως ήταν η Σλόβαν και αποφασίσαμε, όλοι μαζί, να κάνω το επόμενο βήμα. Δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Γι’ αυτό δοκιμάζεις όταν είσαι μικρός. Επόμενο βήμα μου είναι η Νίκη Βόλου, μια πολύ οργανωμένη ομάδα με στόχο την άνοδο, στην περιοχή μου, στην οικογένειά μου που είναι».

Για το αν έχει επικοινωνία με πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ:

«Μίλησα με τον Μιχαηλίδη λίγο για ένα προσωπικό θέμα πρόσφατα. Μιλάω πιο πολύ με τον Χατζηστραβό και τον Τσιγγάρα. Έχουν υποχρεώσεις πολλές βέβαια. Έχω ξαναπεί ότι τα παιδιά έχουν προϋποθέσεις να κάνουν πολύ αξιόλογη καριέρα, είναι στο χέρι του προπονητή και του πρότζεκτ. Πιστεύω σ’ όλα τα παιδιά που πετύχαμε τόσα πράγματα στην ακαδημία μαζί. Είναι πάρα πολύ μικροί. Θα κάνουν αξιόλογη καριέρα. Αν έχουμε υπομονή, τύχη και σκληρή δουλειά θα δείξουμε όλοι τι αξίζουμε».

Για το αν διατηρεί σχέσεις με τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Δεν έχω έρθει στη Θεσσαλονίκη λόγω κορωνοϊού. Έχουμε να βρεθούμε καιρό. Αν δοθεί η ευκαιρία θα κάνουμε μια συζήτηση. Πάντα ήμασταν κοντά, τον είχα προπονητή για αρκετά χρόνια και είχα πάντα καλές σχέσεις μαζί του».

Για το αν η επικοινωνία με τους παίκτες το προτέρημα του Γκαρσία:

«Δεν ξέρω πως είναι να είσαι στον ΠΑΟΚ στη μεγάλη ομάδα. Έχω φύγει εδώ και 1,5 με 2 χρόνια. Εμάς μας καθοδηγούσε όπως έπρεπε, είχαμε πολύ καλές σχέσεις, γι’ αυτό και πετύχαμε πολλά πράγματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.