Τζοβάρας: «Με νοοτροπία νικητή η Σλόβαν - Ανυπομονούν οι παίκτες της να παίξουν στην Τούμπα»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τζοβάρας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που πλέον αγωνίζεται στη Νίκη Βόλου, είχε περάσει πριν δύο σεζόν από τη σημερινή αντίπαλο του Δικεφάλου, Σλόβαν Μπρατισλάβας, σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ των Σλοβάκων, ενώ ανέφερε και τα όσα του ανέφεραν οι πρώην συμπαίκτες του για την εμπειρία της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τα σημεία που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το παιχνίδι με τη Σλόβαν, γιατί θα το παλέψει πολύ η Σλοβάκικη ομάδα. Όλοι οι Σλοβάκοι περιμένουν πολλά από την ομάδα και αυτό θα το βγάλουν στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει, έχει νοοτροπία νικητή, πρόκειται για μία ομάδα που είναι η καλύτερη της χώρας της. Γενικότερα σαν χαρακτήρας ομάδας, πηγαίνει για τη νίκη χωρίς να κοιτάει το όνομα του αντιπάλου».

Για την ανυπομονησία των Σλοβάκων: «Από τη στιγμή που έφυγα εγώ τα δύο χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, έχουν αλλάξει πράγματα, αλλά δε νομίζω να έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας. Χθες ήμουν στο ξενοδοχείο της ομάδας να δω παλιούς φίλους μου από την Σλόβαν, γιατί αυτοί οι άνθρωποι με βοήθησαν όταν πήγα σε μία ξένη χώρα και τώρα όφειλα να τους επισκεφθώ. Τους γεμίζει ενθουσιασμό ότι είχαν κερδίσει την προηγούμενη φορά και τους είχε αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα του γηπέδου, και περιμένουν να το ζήσουν ξανά. Είναι ξεχωριστά παιχνίδια για αυτούς».

Για την παρουσία του ίδιου στη Νίκη Βόλου: «Είμαστε σε μία φάση προετοιμασίας με τη Νίκη, περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ενώ σήμερα μάθαμε και τον αντίπαλο μας στο κύπελλο, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Εργοτέλη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.