Τζοβάρας: «Γι' αυτό δεν πανηγύρισα στην Τούμπα - Πολύτιμο μέλος για τον ΠΑΟΚ ο Τσιγγάρας»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2022

Ο Γιώργος Τζοβάρας, σκόρερ του γκολ του Ατρομήτου στην Τούμπα, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εμφάνισή του, τον ΠΑΟΚ και τον Χάρη Τσιγγάρα.

«Εγώ πάντα όταν έχω την ευκαιρία να παίξω, είτε δέκα λεπτά, είτε 90, μπαίνω με αυτοπεποίθηση να την βοηθήσω. Είδα ότι η ομάδα προσπαθούσε να διεκδικήσει το ματς και μπήκα κατευθείαν σε αυτή την ψυχολογία και ήθελα να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο. Χάρηκα που βοήθησα με το γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η μία φάση διαδέχεται την άλλη και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει δεύτερο τέρμα» είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε: «Εχω μάθει από μικρό παιδί και από την οικογένειά μου να σέβομαι και ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που με ανέδειξε, εκεί ανδρώθηκα. Εκείνη την στιγμή τα συναισθήματά μου ήταν έντονα, δεν σημαίνει ότι δεν χάρηκα, αλλά το να μην πανηγυρίσω ήταν σωστό. Συνεχίζουμε. Ελπίζω να έχω κάποιες τέτοιες στιγμές. Εχω δεχθεί πολλά μηνύματα τις τελευταίες ώρες και από φίλους και πρώην συμπαίκτες μου όλοι είναι χαρούμενοι και για το γκολ μου και για την αντίδρασή μου.»

Για τις θέσεις που έχει αγωνιστεί: «Επαιζα όλη την πλευρά, την αριστερή. Δείχνει τον χαρακτήρα μου ως παίκτης το ότι παίζω σε πολλές θέσεις, μπαίνω όπου με χρειάζεται η ομάδα και πάντα δίνω το 100%. Φέτος ο προπονητής με έχει περισσότερο στο μυαλό του σαν εξτρέμ.»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Επειδή ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα καλύτερος στην Τούμπα, μπήκε δυνατά, έχει καλούς παίκτες. Ο Ντάντας και ο Τσαούσης μου άρεσαν, όπως και ο Κουλιεράκης, αλλά και ο Νάρεϊ. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε θέληση, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου και θέλω να συνεχίσουμε έτσι, γιατί δείξαμε πόσο σκληρά δουλεύουμε. Οι προπονητές κάνουν εξαιρετική δουλειά και φέτος στον Ατρόμητο θα δούμε καλά πράγματα.»

Για την φιλία του με τον Χάρη Τσιγγάρα: «Ηταν στα επίσημα, δεν τον είδα. Είναι πολύ καλό να παίξει κάποιος στο γαλλικό πρωτάθλημα, του εύχομαι καλή επιτυχία. Ο,τι στόχο έχει ελπίζω να τον πετύχει. Εχω και έναν φίλο εκεί, τον Βραζιλιάνο, Ράφαελ Ρατάο, και θα του πω να τον προσέχει.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές ακαδημίες και ο κόσμος το αναγνωρίζει αυτό. Ο Τσιγγάρας ήταν πολύτιμο μέλος για τον ΠΑΟΚ, είχε δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής. Κάθε χώρα έχει διαφορετική ζωή. Θα πρέπει να είναι προσηλωμένος και θα πρέπει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να έχει ψυχική υγεία και, φυσικά, να δουλέψει πολύ γιατί λίγοι έχουν αυτή την ευκαιρία.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.