Τζώρτζογλου: «Η ομάδα του αντιπάλου μου πήρε 15.000 ευρώ έκτακτη επιχορήγηση από τον Αυγενάκη, είναι καλή μεταγραφή για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Metrosport Team15 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Ντου στα γήπεδα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, και μίλησε την επανεκλογή του στην προεδρία, τις κινήσεις του Αυγενάκη υπέρ του αντιπάλου του, την επιχορήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού σε σωματείο του αντιπάλου του κ.Τζώρτζογλου ενώ χαρακτήρισε τον Αυγενάκη καλή μεταγραφή για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την επανεκλογή του στην ΕΠΣ Ηρακλείου: «Δεν μπορούσε να φανταστώ ότι συντοπίτης μου, κ. Αυγενάκης, θα έκανε παρεμβάσεις για να με εκτοπίσει από την θέση μου και να διοικήσει κάποιος άλλος. Η ομάδα του αντιπάλου μου υποψηφίου μου, πήρε 15.000 ευρώ έκτακτη επιχορήγηση χωρίς να την πάρουν άλλες ομάδες της Γ Εθνικής στην Κρήτη. Ο κ.Ράλλης εκτελεί χρέη γενικού διευθυντή στην ομάδα που στηρίζει ο κ. Ασαριωτάκης. Ο κ.Ράλλης έχει διορισθεί από τον κύριο Αυγενάκη».

Για τις κινήσεις του Αυγενάκη: «Αυτό που με ικανοποιεί ως σκέψη είναι να πάρει το μήνυμα το Μαξίμου πως η βάση του ποδοσφαίρου, τα σωματεία, είναι αντίθετα σε αυτά που κάνει ο Αυγενάκης με τον κουμπαρά του κράτους και δημιουργεί πρόβλημα στη ΝΔ και την κυβέρνηση. Υπάρχει αγανάκτηση στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τις κινήσεις του Αυγενάκη. Ο Αυγενάκης είναι πολύ καλή μεταγραφή για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, γιατί λειτουργεί κατά της ΝΔ. Κάνει ζημιά στην ομάδα που υποστηρίζει, τον Ολυμπιακό. Δεν βολεύει τον Ολυμπιακό αυτά που κάνει ο Αυγενάκης. Υπάρχει μια τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν μαϊντανοί-δικηγόροι που βγαίνουν συνεχώς και κατηγορούν τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη. Τον Ολυμπιακό τον συμφέρει να είναι πρωταθλητής σε ένα καθαρό και ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. 

82 σωματεία έχει το Ηράκλειο και ψήφισαν μόνο 26 σήμερα. Το νομοσχέδιο για το μητρώο είναι προς τον σωστό δρόμο, αλλά δεν είναι του Αυγενάκη αλλά είναι του Κοντονή και δεν εφαρμόστηκε. Το να προσπαθήσουμε να νοικοκυρέψουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι σωστό, αλλά όχι με αυτόν τον βίαιο και φασιστικό τρόπο. Τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόμαστε σε φάση πανδημίας και ο κόσμος έχασε τις δουλειές του, δεν μπορούν οι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να βρουν λεφτά για δικηγόρους και λογιστές. Είναι λογική αν δεν μπουν στο μητρώο τα σωματεία μέχρι τέλους Ιουλίου, τότε 1 Αυγούστου θα διαλυθούν. Είναι αυτός τρόπος για να συμμαζέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;»

Για τις εκδηλώσεις διαφόρων αθλημάτων που γίνονται στην Κρήτη: «Είναι εκδηλώσεις που δεν τις θέλει κανείς, δεν έχουν εμπορικότητα, δεν έχουν ενδιαφέρον από τον φίλαθλο κόσμο, χωρίς να τις υποτιμώ. Δεν ενδιαφέρεται να τα πάρει άλλη πόλη ή χώρα και τα φέρνει στην Κρήτη. Τα τελευταία τρία χρόνια το Παγκρήτιο είναι χωρίς σκέπαστρο και δεν μπορούν να γίνουν αγώνες. Δεν λέω να μην γίνει η ποδηλασία αλλά ας φτιαχτεί και το Παγκρήτιο, όλα αυτά τα κάνει ο Αυγενάκης για να προβληθεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.