Τζώρτζογλου για Αυγενάκη στη ΓΣ της ΕΠΟ: «Είναι... ναρκοθέτης, τα έκανε πo@@@@α»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2021

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ αναφέρθηκε και στο ηλεκτρονικό μητρώο. Συγκεκριμένα τόνισε: «Να αλλάξει ο αθλητικός νόμος και να δεσμευτείτε κύριε πρόεδρε ώστε σε αυτή την κατεύθυνση να κινηθούμε.

Ο νόμος αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θίγεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν αλλάξει ο αθλητικός νόμος, 1η Οκτωβρίου να σταματήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Αναφορά έκανε κατά τη διάρκεια  της ομιλίας του στον Λευτέρη Αυγενάκη: «Σε όλο αυτό το άσχημο περιβάλλον προσπαθεί η κυβέρνηση να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Κι έρχεται αυτός ο απίθανος τύπος, ο συντοπίτης μου (σ.σ. ο Λευτέρης Αυγενάκης) που δεν είναι νομοθέτης, αλλά ναρκοθέτης. Με μία αλαζονεία, με έναν κομπλεξισμό, με αποφάσεις αλλοπρόσαλλες, με τροπολογίες κατευθυνόμενες, φωτογραφικές. Τροπολογία να κόψουμε τον Ψαρόπουλο, τροπολογία να κόψουμε τα 5 χιλιάρικα από τον Γραμμένο. Έρχεται αυτός ο απίθανος τύπος και λέει ότι θα ψηφίζουν αυτοί που είναι στο Μητρώο, μεταγραφές θα κάνετε τότε κ.ο.κ. Επιτρέπετε αυτού του ανθρώπου που τα έχει κάνει που..., να μην το πω.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.