Τζώρτζογλου: «Επί 12 χρόνια δεν απέδιδε ποσοστά στην ΕΠΣΗ ο Κουκουλάκης»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου μίλησε για την υπόθεση του Μιχάλη Κουκουλάκη και τα οφειλόμενα ποσοστά στην Ενωση.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Τζώρτζογλου δήλωσε:

Για το θέμα Κουκουλάκη: «Όλα τα όμορφα κάποια στιγμή τελειώνουν. Είχαμε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Κλάτενμπεργκ στις 2 Φεβρουαρίου για τα θέματα διαιτησίας στο Ηράκλειο και τον κ. Κουκουλάκη και επί 12 χρόνια από όλα τα παιχνίδια που έχει συμμετάσχει δεν απέδιδε τα ποσοστά που επιβάλλει ο κανονισμός διαιτησίας για την τοπική ένωση. Ο κ. Κλάτενμπεργκ βάσει όσων αναφέραμε μας έδωσε το ΟΚ και πως θα τακτοποιηθεί. Είναι κάτι που μας πειράζει γιατί τα 4 χρόνια είτε ως υπεύθυνος VAR είτε αρχιδιαιτητής ο κ. Κουκουλάκης κόστισε στην ΕΠΟ περισσότερα από 500.000 ευρώ. Δεν διεκδικούμε από αυτά τα χρήματα. Όταν έναν άνθρωπος παίρνει αυτά τα χρήματα και αφού είναι πρότυπο θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που επιβάλλει ο κανονισμός διαιτησίας. Αυτό εκφράσαμε στον κ. Κλάτενμπεργκ. Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε με 500 ευρώ, άλλοι τρώνε από τα σκουπίδια και ένας άνθρωπος που παίρνει τόσα λεφτά, δεν αποδίδει το ποσοστό στην Ένωση. Είναι σοβαρό θέμα και νομίζω θα έχει αίσιο τέλος για την ΕΠΣ Ηρακλείου. Εκτός από αυτά τα χρήματα, ο κ Κουκουλάκης οριζόταν ως παρατηρητής διαιτησίας σε διεθνείς αγώνες, έπαιρνε κάποια χρήματα και από αυτά έπρεπε να αποδίδει το 20% βάσει κανονισμού. Αυτά τα χρήματα που επί 12 χρόνια δεν απέδιδε ο κ. Κουκουλάκης είναι αυτά που διεκδικούμε. Υπάρχουν διαιτητές που παίζουν για 20-30 ευρώ στα τοπικά. Αυτά τα παιδιά έρχονται και αποδίδουν 3-4 ευρώ στην τοπική ένωση. Ταυτόχρονα ο κ. Κουκουλάκης εργαζόταν και στην κυπριακή ομοσπονδία. Πότε προλάβαινε να είναι στην ΕΠΟ, την ΚΟΠ και να είναι και παρατηρητής».

Τι επικαλείται ο κ Κουκουλάκης: «Δεν ξέρω. Έχουμε κουραστεί και αυτό το πρόβλημα δημιουργεί πρόβλημα στους νέους διαιτητές που αποδίδουν τα 3-4 ευρώ και αυτός που βγάζει αυτά τα χρήματα δεν το κάνει. Μπήκαν και άνθρωποι για να τον πείσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα κατάφερε ο κ. Κλάτενμπεργκ».

Για τις εκλογές: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ και παλιά ιδιοκτήτης του Εργοτέλη. Θα είμαι αισιόδοξος όταν αφήσουν τον Ζαγοράκη να επιλέξει συνεργάτες. Αν δεν τον αφήσουν, να μην πάει. Αν μπει πρόεδρος αλλά η διοίκηση είναι αυτή που θα υπογράψει «γραμμάτια», θα του έλεγα να μην πάει. Νομίζω ότι το όνομα και το κύρος του Ζαγοράκη θα κάνει μια διοίκηση δίκης του επιλογής. Στο ποδόσφαιρο δεν διοικούν οι πρόεδροι των ΕΠΣ αλλά εκείνοι που τους τοποθετούν εκεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.