Τζώρτζογλου: «Είμαι σίγουρος πως δεν ΄έχει δόλο ο Φωτιάς...είναι ανεπάρκεια»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5  και αναφέρθηκε στα μέτρα της χρήσης μάσκας και το πιστοποιητικό εμβολιασμού στα γήπεδα αλλά και στον διαιτητή Βασίλη Φωτιά.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το αν έχουν όλοι πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης όταν μπαίνουν στα γήπεδα: «Δεν νομίζω α έχουν όλοι και δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο στο απόλυτο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Δεν μπορεί να γίνει αυτό και ειδικά όταν έχεις να κάνεις μ όχλο, με παιδιά. Είναι κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί».

Για την ανάρτηση εναντίον του διαιτητή Β.Φωτιά: «Αρχικά ως άνθρωπος και ως επιστήμονας έχω ακούσει τα καλύτερα, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι αξιόλογος άνθρωπος και θα ήταν ευτύχημα να υπάρχουν παιδιά σαν αυτόν στο χώρο του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και της διαιτησίας. Όμως, με τις δράσεις τους και τα παιχνίδια με τις ομάδες, που εγώ έχω εκπροσωπώ ως Ένωση, εννοώ τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, και όχι μόνα αυτά τα παιχνίδια. 

Όπως τον αγώνα με τον Άρη και τον ΟΦΗ και την αναμέτρηση που μίλησε όλη η Ελλάδα Ιωνικός-Εργοτέλης. Δεν αναφέρω ότι αδικήθηκε ο ΟΦΗ. Στην τελευταία φάση που έκρινε και μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο βοηθός ήταν στα δύο μέτρα από τη φάση και εκείνος βρισκόταν στα 30 μέτρα και πιστεύω είναι τραβηγμένο ο διαιτητής από τα 30 μέτρα να έχει άποψη».

Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει δόλος από το παιδί, είναι ανεπάρκεια του Φωτιά. Δεν πείθει ως διαιτητής. Ως επιστήμονας είναι περιζήτητος στο χώρο τον επιστημονικό, καλό θα ήταν και για τον ίδιο και για το ποδόσφαιρο αποχωρήσει.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται κανένα Φωτιά για να πάει χειρότερα απ' ότι πηγαίνει, είναι ήδη σε τραγική κατάσταση. 

Δεν είμαι αισιόδοξος, γιατί βλέπω ότι συνεχίζεται το ίδιο έργο, ήμουν αισιόδοξος. Αυτή τη φορά είμαι λίγο παραπάνω απογοητευμένος γιατί τα τελευταία χρόνια υπάρχουν, παρά κάποιες βελτιώσεις που έχουν γίνει. Αυτό που υπήρχε τις προηγούμενες δεκαετίες έχει βελτιωθεί και τα τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει το πρωτάθλημα τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός που φωνάζει συνέχεια έχει πάρει δύο πρωταθλήματα με 15 και με 25 βαθμούς διαφορά. Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, έχει αποκτήσει ένα ευρωπαϊκό προφίλ, έχει την καλύτερη ομάδα τον καλύτερο προπονητή, έχεις ίσως τον περισσότερο κόσμο, ρίχνει χρήματα και πιάνουν τόπο, γιατί και στη Θεσσαλονίκη ρίχνουν αλλά δεν πιάνουν τον τόπο που θα μπορούσαν να πιάσουν.

Ενώ έχουμε κάνει βήματα ως ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άξια στελέχη στην Ομοσπονδία, για ποιο λόγο συνεχίζεται αυτή η τοξικότητα και αυτή η βία στα γήπεδα; Αυτό που έγινε την προηγούμενη Κυριακή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Αυτά που ακούμε συνέχεια, που βγαίνει ο κάθε "μαϊντανός" και μολύνει μόνιμα. Υπάρχει ο ΚΑΠ και είναι πλούσιος σε άρθρα, γιατί δεν εφαρμόζονται; Περίμενα καλύτερα πράγματα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.