Τζώρτζογλου: «Αυτή είναι η πρόταση προς τον Ζαγοράκη»

Metrosport Team09 Απριλίου 2021

Για την πρόταση της οικονομικής χορηγίας που έχει κάνει μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου στο Metropolis 95.5. «Δεν είναι μόνο οικονομική χορηγία είναι ένα μοντέλο οργάνωσης που βασίζεται στην υλοποίηση κάποιων πραγμάτων. Έχομυε 3.000 σωματεία, μπορούν να έχουν 3.000 ιστοσελίδες και θέλουμε αυτές τις 3.000 ιστοσελίδες να είναι σε κεντρική διαχείριση και να διαφημίζονται τρεις χορηγοί. Όπως και σε κάθε γήπεδο να υπάρχουν 30-40 μέτρα ταμπέλες, ενώ έχουμε 200.000 φανέλες και μπουφάν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι συγκεκριμένες προτάσεις που θα βοηθήσουν και οργανωτικά το ποδόσφαιρο. Τα έσοδα θα μοιρτασούν και στα σωματεία και στις Ενώσεις. Επειδή ένα μεγάλο πρόβλημα είναι η χειραγώγηση που οι βαρόνοι έκαναν στις Ενώσεις, θέλω να πω ότι όταν μία Ένωση είναι αδύναμη και δεν μπορεί να πληρώσει τα βασικά αναγκάζεται να χειραγωγείται. Πέρα από τα οφέλη που θα έχουν, λοιπόν, τα σωματεία βοηθάμε και στην ελάττωση τέτοιων φαινομένων. Επίσης, λέμε για την ίδρυση ενός ινστιτούτου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα. Το είχα συζητήσει με τον Ζαγοράκη πως θα οργανώσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με βάση την λειτουργία μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, κ. Δημητριάδης, ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση τόνισε: «Ο Νίκος Τζώρτζογλου σκέφτεται πάντα με το εμείς και όχι με το εγώ. Την γνωρίζω την πρόταση που έχει καταθέσει. Την έχει κάνει εδώ και αρκετά χρόνια. Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που το είδαμε θετικά και κάτι ανάλογο θέλουμε να κάνουμε και εμείς στην ΕΠΣΜ. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν όλες οι Ενώσεις. Ας το κάνουμε εμείς για να δουν οι άλλοι και σιγά σιγά θα μπουν. Εγώ είμαι πάντα δίπλα στον Νίκο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.