Τζόρνταν: Μίλησε με Έλληνα δισεκατομμυριούχο της ομογένειας για την πώληση των Χόρνετς

Metrosport Team22 Μαρτίου 2023

Ο Μάικλ Τζόρνταν θέλει να πουλήσει τους Σάρλοτ Χόρνετς για ένα ποσό που αγγίζει τα 1.8 δισεκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο «GOAT» συζήτησε τις προηγούμενες ημέρες με τον Ελληνοκαναδό Στιβ Αποστολόπουλο.

Σε αναζήτηση αγοραστή είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, για την πώληση των Σάρλοτ Χόρνετς. Ο MJ αγοράζοντας τον οργανισμό πριν από 13 χρόνια για 180 εκατομμύρια δολάρια, πλέον αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τα 1.8 δισεκατομμύρια.

Ο MJ κατέχει το 97% των μετοχών (σ.σ. το υπόλοιπο 3% ανήκει σε επενδυτές από τη Νέα Υόρκη) και σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, συζήτησε με τον Ελληνοκαναδό Στιβ Αποστολόπουλο για το ενδεχόμενο πώλησης των Χόρνετς.

Παρ' όλα αυτά, το deal δεν προχώρησε αφού ο Αποστολόπουλος θέλει να επενδύσει στους Ουάσινγκτον Κομάντερς του NFL.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η περιουσία της οικογένειας του Στιβ Αποστολόπουλου αγγίζει τα 3.9 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας ασχολείται με το real estate, έχοντας τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία στον Καναδά, την Triple Group που ίδρυσε ο πατέρας του, Ανδρέας όταν μετανάστευσε στη βόρεια Αμερική, δουλεύοντας αρχικώς ως υπάλληλος στα KFC.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.