Τζόρνταν: «Αν το ήθελε η διοίκηση, θα μέναμε για το έβδομο πρωτάθλημα»

Metrosport Team18 Μαΐου 2020

Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ «Last Dance» αναφέρεται στην απόφαση του Τζέρι Κράουζ και της διοίκησης των Σικάγο Μπουλς να αλλάξουν φιλοσοφία και να να δώσουν νεανικό αέρα στην ομάδα που κυριάρχησε στο ΝΒΑ κατά την τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα. 

Πριν αρχίσει η νέα σεζόν, ο Τζάκσον ήξερε ότι θα αποχωρήσει από το σύλλογο μόλις τελειώσουν τα πλέι οφ ενώ παρόμοια θα κινούνταν και ο Τζόρνταν. Ο «AIR» ανέλυσε το σκεπτικό της διοίκησης υποστηρίζοντας παράλληλα ότι οι συμπαίκτες του και ο ίδιος ήθελαν να παραμείνουν στο σύλλογο και να κυνηγήσουν και τον έβδομο τίτλο. 

«Αν ρωτούσαν όλους τους παίκτες που πήραμε το πρωτάθλημα του '98 για συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου, δεν θα το υπέγραφαν όλοι; Φυσικά και θα υπέγραφαν για έναν ακόμη χρόνο. Αν θα το υπέγραφα εγώ; Ναι θα το υπέγραφα. Αν θα το υπέγραφε ο Φιλ; Ναι, θα το υπέγραφε. Τον Πίπεν θα έπρεπε να τον πείσεις λίγο περισσότερο. Όμως ο Φιλ Τζάκσον θα ήταν εκεί. Ο Ρόντμαν θα ήταν εκεί. Εγώ θα ήμουν εκεί για το 7ο πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι ο Πίπεν θα ήθελε να απουσιάζει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.