Τζόουνς: «Να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2022

Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του μπασκετικού ΠΑΟΚ για το 2022, φιλοξενούμενος στη Γαλλία απ' την Στρασμπούρ για τα Play-In του BCL.

Για το σημερινό (5/1) παιχνίδι μίλησε ο Μάρβιν Τζόουνς, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να «παλέψει καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινά η νέα χρονιά και εμείς είμαστε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό για μας που είμαστε στα Play-In. Η Strasbourg είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι μία πολύ δυνατή μάχη», σχολιάζει ο Αμερικανός σέντερ, που θυμάται τα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στη SIG Strasbourg και προσθέτει… «Είναι μία ομάδα καλά οργανωμένη, με καλό κoουτσάριμα, αθλητική και δυναμική στο παιχνίδι της. Έχει ιδιαίτερα θερμή έδρα, δεν ξέρω πως θα είναι με όλη αυτή την κατάσταση, αλλά το γήπεδό τους είναι σκληρή έδρα. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να κοντρολάρουμε το ρυθμό του αγώνα και να τους βγάλουμε από το στυλ που προσπαθούν να επιβάλλουν, γιατί είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να κυριαρχεί και με την αθλητικότητά της».

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που απασχολεί ιδιαίτερα είναι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας και κατά πόσο θα έχει επανέλθει από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε με τον COVID-19. Ο Αμερικανός σέντερ λέει σχετικά: «Νομίζω ότι πέρα από ένα πολύ σημαντικό θέμα υγείας, είναι και πως το αντιμετωπίζει κανείς. Αν έχεις συμπτώματα και τι θα σου αφήσει μετά, αλλά και ψυχολογικά πως θα το αντιμετωπίσεις. Υπάρχει κούραση, υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, να μην μας επηρεάσει όλη αυτή η κατάσταση και να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.