Τζόνι Αναστασιάδης: «Ο Πρίγιοβιτς μιλάει συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, πέρασε τα καλύτερά του χρόνια»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2021

Ο παλαίμαχος Ελληνοαυστραλός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζόνι Αναστασιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, που αγωνίζεται στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ στην Αυστραλία, και τις αναφορές που κάνει ο Σέρβος επιθετικός συνεχώς για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε

Αρχικά ανέφερε: «Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται στην ομάδα που είμαι βοηθός προπονητή. Ήρθε το κλαμπ των φίλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μας και έστι βγήκε η φωτογραφία με τον Λλεξάντερ. 

Φυσικά ο Αλεξάντερ έχει απίστευτες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ, όλο για αυτόν μιλάει, και εγώ το ίδιο, εκείνος μου λέει για τα καινούρια και εγώ για τα παλιά χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται στην ομάδα μας, είναι άνθρωπος-γκολ και τον χρειαζόμασταν . Ξεκινήσαμε την περασμένη εβδομάδα, χάσαμε 1-0, ο Πρίγιοβιτς αγωνίστηκε λίγο, γιατί έχει περίπου ένα μήνα εδώ, αυτή την εβδομάδα μάλλον θα ξεκινήσει βασικός. 

Επίσης, θα πάμε κάποια στιγμή στο κλαμπ που έχουν εδώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ, να βρεθούμε όλοι μαζί εκεί και με τον Αλεξάντερ, γιατί θέλει να πάει. Είναι ήρωας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ».

Τρέλα για τον ΠΑΟΚ στη Μελβούρνη από Πρίγιοβιτς και Αναστασιάδη

Για τα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς: «Τα καλύτερα.Πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι λέει πως είναι αξέχαστοι, για τη διοίκηση, τον κ.Σαββίδη, για όλους τα καλύτερα λόγια λέει. Και όπως γνωρίζουμε, είχε πολύ πετυχημένη πορεία στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι αυτά που έκανε στον εκεί να τα κάνει και εδώ».

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του: «Όλα είναι πιθανά, δεν ξέρεις τι γίνεται. Φαίνεται πως είναι έτοιμος να παίξει ακόμα για 5-6 χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.