«Δεν μπορούν ακόμα οι παίκτες της Γουέστερν Γιουνάιτεντ να σταθουν στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2022

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν στέλεχος της Γουέστερν Γιουνάιτεντ από την Αυστραλία, Τζόνι Αναστασιάδης, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Μetropolis 95.5 και μίλησε για τις φήμες που υπάρχουν για πιθανή συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων.

Για την πληροφόρηση που έχει πάνω στο θέμα
: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας, Κρις Πεχλιβάνης, είχε έρθει πριν λίγο καιρό στην Θεσσαλονίκη και όντως είχε συζητήσει για το θέμα (σ.σ. διαβάστε εδώ τι είχε δηλώσει στον Metropolis 95.5 ο αντιπρόεδρος της ομάδας). Πραγματικά δεν γνωρίζω ούτε τι ειπώθηκε ούτε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει. Σίγουρα πάντως, κοιτάμε να αναπτυσσόμαστε καθημερινά και θα ήταν πολύ καλό να συνεργαστούμε με μια τόσο μεγάλη και επαγγελματική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πιθανότατα θα υπάρξει και νέα συζήτηση, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω».

Για το κατά πόσο είναι σε θέση η Γουέστερν Γιουνάιτεντ να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με τους παίκτες της:
« Η συζήτηση γίνεται για τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα είναι καινούργια, φέτος ξεκινάμε την ακαδημία μας. Ήδη έχουμε 6-7 παίκτες ηλικίας 17-20 στο ρόστερ της ομάδας, όμως για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω πως τουλάχιστον για την ώρα, είναι σε θέση να σταθούν στην Ευρώπη και ειδικά στον ΠΑΟΚ. Τώρα ξεκινάμε το χτήσιμο της ακαδημίας μας οπότε σίγουρα μιλάμε για μελλοντική συνεργασία».


Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
«Έχω δει λίγα παιχνίδια, είναι καινούρια ομάδα, όμως πιστεύω πως θα πάει καλά. Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο του συλλόγου και είμαι σίγουρος πως πάλι θα τερματίσει ψηλά».

Κλείνοντας την συζήτηση, ο Αναστασιάδης δεν παρέλειψε να ρωτήσει για την κατάσταση του «Καίσαρα», Σταύρου Σαράφη στέλνοντας τις ευχές του στον θρύλο του Δικεφάλου.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.