Τζόλης: «Θα μείνει απωθημένο η γεμάτη Τούμπα - Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ»

Χάρης Εμμανουηλίδης10 Αυγούστου 2021

Παίκτης της Νόριτς πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Τζόλης καθώς από χθες το βράδυ επήλθε οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με την αγγλική ομάδα.

Η συμφωνία έκλεισε στα 11.000.000 ευρώ, συν 2.000.000 ευρώ σε μπόνους ενώ σε ενδεχόμενη μελλοντική μεταπώληση ο ΠΑΟΚ θα έχει ποσοστό 17.5%.

Ο νεαρός άσος του Δικεφάλου λίγο πριν αναχωρήσει για το «νησί» δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του: «Τελευταία στιγμή έκλεισε η συμφωνία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δεν έχω ανακοινωθεί ακόμη. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για ό,τι έχει προσφέρει σε μένα και στην οικογένεια μου. Είμαι παιδί της ακαδημίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Μποέμιανς και την πρόκριση». 

Για το αν κατάφερε να κοιμηθεί το βράδυ: «Τρεις ώρες μόνο». 

Για την παρουσία Γιαννούλη: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι ο Γιαννούλης αγωνίζεται εκεί. Έχουμε χημεία μεταξύ μας όταν εκείνος παίζει αριστερός μπακ και εγώ αριστερός εξτρέμ. Θέλω να συνεχιστεί η καλή παρουσία που είχαμε στον ΠΑΟΚ και στη Νόριτς». 

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Μου δόθηκε η ευκαιρία και όταν σου δίνεται πρέπει να την αρπάζεις. Είμαι στεναχωρημένος που δεν έπαιξα μπροστά σε κόσμο στην Τούμπα και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό. Θα μείνει απωθημένο».

Για το αν μίλησε με τον προπονητή: «Δεν έχω μιλήσει για κάτι ακόμη. Σήμερα έχω τις εξετάσεις και από εκεί και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.