Τζόλης: «Στον ΠΑΟΚ ζω το όνειρο του κάθε πιτσιρικά»

Γιώργος Ζαΐρης02 Δεκεμβρίου 2020

Ο Χρήστος Τζόλης που είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη με τέσσερα γκολ, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε αποφασισμένος αυτός και οι συμπαίκτες του να πετύχουν δυο νίκες ώστε να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής επιθετικός:

Για το αν ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του στον πρώτο αγώνα με την Ομόνοια: «Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας. Απλά δεν παίξαμε καλά. Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε και συνεχίζουν να αλλάζουν καθημερινά...»

Για τον Γκαρσία και το τί πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο ματς είχαμε μπει χαλαρά στο παιχνίδι και δεν πρέπει αυτό να συμβεί και αυτό. Με τον Γκαρσία και τους συνεργάτες του, νιώθω οικογενειακά αφού τους είχαμε μαζί με τα άλλα παιδιά στην Κ19 αλλά οι απαιτήσεις και από αυτούς είναι μεγάλες».

Για το αν είναι το πιο κρίσιμο ματς: «Οχι. Απλά θα πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα όπως πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα αφού για εμάς είναι τελικός κάθε ματς σε κάθε διοργάνωση».

Για το αν περίμενε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο: «Ολα έγιναν πιο γρήγορα για μένα. Χαίρομαι που βοηθώ την ομάδα μου, διακρίνομαι σε αυτήν, είναι το κάθε όνειρο κάθε πιτσιρικά που ζει στον ΠΑΟΚ και παίζει στις Ακαδημίες. Αυτό το πέτυχα και συνεχίζω να προσπαθώ».

Για το ότι είναι εύστοχος χωρίς πολλές τελικές προσπάθειες: «Αυτό έρχεται και μέσα από την εμπειρία αλλά και τη βοήθεια των συμπαικτών μου και τη δουλειά του προπονητικού επιτελείου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.