Τζόλης: «Όνειρο μου να παίξω στο Μουντιάλ»

Metrosport Team27 Μαρτίου 2021

Για τον προσεχές εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Γεωργία μίλησαν οι Χρήστος Τζόλης και Τζον Φαντ Σχιπ. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα με την Ισπανία θα δώσει ώθηση στην ομάδα. 

Τζόλης: «Με αυτοπεποίθηση κόντρα στη Γεωργία»

Για το αποτέλεσμα που πήρε η Εθνική απέναντι στην Ισπανία: «Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ισπανία. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το κλίμα έγινε ακόμα καλύτερο. Το πανηγυρίσαμε για λίγο και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν το αποτέλεσμα αυτό βάζει ή βγάζει βάρος στην Εθνική ομάδα: «Βγάζει βάρος αυτό το αποτέλεσμα γιατί η Ισπανία είναι φαβορί. Έτσι πάμε με πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι με τη Γεωργία».

Για το τι έχει μάθει από την Εθνική ομάδα, αλλά και το όνειρο του: «Έχω μάθει αρκετά πράγματα. Το πως να αμύνομαι. Με την Ισπανία φάνηκε κιόλας. Αυτό με βοηθάει στην ομάδα μου. Πήγαμε καλά αμυντικά. Ναι από μικρός έχω όνειρο να παίξω στο Μουντιάλ. Σε αυτό το Μουντιάλ. Πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες να το πετύχουμε».

Φαν'τ Σχιπ: «Να μην ξεχνάμε που ήταν η Εθνική»

Για τον αγώνα με την Ονδούρα που είναι φιλικός και τι περιμένει: Δεν ξέρουμε τόσα για την Ονδούρα. Έχουμε κάποια ματς όπως με τη Λευκορωσία. Θα επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Αντίθετα με την Ισπανία θα έχουμε παραπάνω τη μπάλα και αυτό θέλουμε και με Ονδούρα και με Γεωργία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Για τον Αλεξανδρόπουλο: Είναι νεαρός παίκτης. Τον παρακολουθούσαμε. Έχει κάνει βήματα προόδου. Έχει να μάθει πολλά ακόμα όμως είχαμε λόγο να τον καλέσουμε μετά το πρόβλημα του Πέλκα. Ελπίζουμε να είναι ΟΚ ο Πέλκας αλλά θέλουμε παραπάνω παίκτες και για τη Γεωργία. Ίσως να τον δούμε να παίζει και να δούμε την πρόοδό του.

Για τα αποτελέσματα με μικρές και μεγάλες ομάδες: Είχαμε ομάδες από την Ευρώπη με καλά αποτελέσματα, όπως τη Σλοβενία και το Κόσοβο. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Ας μην ξεχνάμε που ήταν η Εθνική και που είναι ακόμα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί.


Τη συνέχεια: Θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα. Να παίρνουμε αποτελέσματα και να σκοράρουμε.

Την προσπάθεια της Εθνικής και το ματς με Ισπανία: Με τους παίκτες μιλάμε για το πως να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση. Βέβαια υπάρχει και η πνευματική προετοιμασία. Μας δίνει ώθηση το καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία και τη δυνατότητα να το... κουβαλήσουμε στα επόμενα ματς. Θα μας δώσει μία καλή ενέργεια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.