Τζόλης: Οι ιταλικές σειρήνες γίνονται ολοένα και πιο έντονες

Κώστας Πετρωτός28 Νοεμβρίου 2020

Δεν πάει πολύς καιρός που ο Ιταλός σκάουτερ, Κριστιάν Αργκούριο (παλιότερα είχε συνεργαστεί και με την Γιουβέντους) είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια στο Metropolis 95,5 για τον Χρήστο Τζόλη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι «υπάρχουν ομάδες που τον βλέπουν. Έχω δώσει το όνομά του εδώ και δύο μήνες και πριν από πέντε ημέρες συγκεκριμένα, μιλάω με αθλητικούς διευθυντές».  

Το όνομα του 18χρονου επιθετικού ακούγεται πλέον έντονα στα γραφεία μεγάλων ιταλικών ομάδων και η αλήθεια είναι ότι μηνύματα αυτού του ενδιαφέροντος φθάνουν ολοένα και πιο έντονα και στους ανθρώπους που κινούνται στο στενό περιβάλλον του ΠΑΟΚ.  

Πολύ καλοί γνώστες της κατάστασης εκτιμούν ότι δεν αργεί η μέρα που οι «σειρήνες» θα φέρουν και την κρούση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του. 

Ο Δικέφαλος έχει φροντίσει βέβαια να κατοχυρώσει τα δικαιώματά του στον παίκτη με το νέο συμβόλαιο συνεργασίας που έχει συνάψει μαζί του με διάρκεια ως το 2024 και, όπως έχει ενημερώσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, χωρίς ρήτρα εξαγοράς για να μπορεί να έχει το πάνω χέρι σε κάθε διαπραγμάτευση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.