Τζόλης: «Ο Καγκάβα έχει δείξει ήδη την ποιότητα του, θα μας βοηθήσει αρκετά»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2021

Για την συνύπαρξή του με τον Σίντζι Καγκάβα στις προπονήσεις, αλλά και την φιλοσοφία που πρέπει να διέπει τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Χρήστος Τζόλης, μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:  

«Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, δε μας βγήκαν οι φάσεις που δημιουργήσαμε και είχαμε ένα άγχος να πω την αλήθεια. Μετά το πρώτο γκολ νομίζω ότι αρχίσαμε να παίζουμε πιο κάθετα, πιο γρήγορα, και να δημιουργούμε φάσεις».  

Για το αν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι έχασε βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια και έμεινε πίσω στη βαθμολογία: «Δε νομίζω πως φάνηκε σήμερα. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, σκοράραμε αρκετά γκολ, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δείχνουμε ότι δε μας έχει επηρεάσει καθόλου αυτό και θα το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια».  

Για τον επαναληπτικό με την Λάρισα και το στόχο της ομάδας στο εξής: «Τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσουμε, να παίζουμε όπως παίζουμε τα ντέρμπι. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο».  

Για την παρουσία του Σίντζι Καγκάβα στην ομάδα και αν τον θυμάται ως παίκτη: «Ναι, από την Ντόρτμουντ τον θυμάμαι πολύ. Έβλεπα και βλέπω γενικά γερμανικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει ήδη δείξει την ποιότητα τους στις προπονήσεις. Θα μας βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.