Τζόλης: Η Νόριτς επιμένει και πλησιάζει σε αυτά που ζητά ο ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός07 Αυγούστου 2021

Επισήμως ούτε και χθες έφτασε στην Τούμπα καμία νέα πρόταση στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ για τον Χρήστο Τζόλη, ωστόσο, στην Αγγλία, έχοντας προς υποστήριξη πληροφορίες και από την εταιρία Wasserman που εκπροσωπεί τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, σημείωναν ότι η αγγλική ομάδα και ο Δικέφαλος δεν απέχουν πολύ για να καταλήξουν στην χρυσή τομή (θυμίζουμε ότι η αρχική απαίτηση του ΠΑΟΚ είναι για ποσό 15 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης από 15% και άνω).

Μάλιστα, ορισμένοι δημοσιογράφοι της Νόριτς συνέδεαν την πιθανή πώληση του Τζόλη με μία άλλη αποχώρηση που μπορεί να προκύψει για την αγγλική ομάδα. Υποστηρίζουν ότι μετά την πώληση του Γκρίλις από την Αστον Βίλα στην Σίτι, οι «χωριάτες» θα κάνουν κίνηση για τον Τοντ Κάντγουελ, αριστερό χαφ της Νόριτς.

Την αισιοδοξία των Αγγλων για αγορά του Τζόλη, μετέφερε χθες μέσω του Metropolis 95,5 και της συζήτησης που είχε με τον Χάρη Δημαρά, ο δημοσιογράφος, Κόνορ Σάουθγουελ. «Οι πληροφορίες από σήμερα το πρωί λένε ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία Νόριτς και ΠΑΟΚ για τον Τζόλη. Υπάρχει μια απόσταση, που όπως λένε στην ομάδα της Αγγλίας, θα καλυφθεί και θα υπάρχει συμφωνία. Η πληροφορία μου κάνει λόγο για ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια. Δεν γνωρίζω ακριβώς για το ποσοστό μεταπώλησης, λέγεται ότι θα είναι μεταξύ 10 και 20%. Στη Νόριτς βιάζονται για τη συμφωνία, γιατί την άλλη εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα, η ομάδα υποδέχεται την Λίβερπουλ, ενώ αύριο δίνει το τελευταίο της φιλικό, εκτός έδρας με τη Νιουκάστλ.

Θέλουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία ώστε να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, να έρθει να υπογράψει και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο κόσμος της Νόριτς είναι ενθουσιασμένος, περιμένει τον Τζόλη, έχουν δει τι μπορεί να κάνει και τον θέλουν. Εχουν αγαπήσει ήδη τον Γιαννούλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.