Τζόλης: H Wasserman προϊδεάζει για προτάσεις σε λίγες εβδομάδες

Κώστας Πετρωτός04 Ιουλίου 2021

Εχουμε αναλύσει εδώ και μέρες τα δεδομένα στην υπόθεση του Χρήστου Τζόλη και του ενδιαφέροντος που υπάρχει από ευρωπαϊκούς συλλόγους. 

Το κομβικό στοιχείο είναι η έναρξη συνεργασίας του 19χρονου επιθετικού με την φημισμένη εταιρία εκπροσώπησης παικτών. Wasserman. 

Τα στελέχη της εταιρίας προωθούν το όνομα του νεαρού επιθετικού σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ειδικά στην Γερμανία και την Αγγλία και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν ακουστεί ονόματα συλλόγων όπως η Γκλάντμπαχ και η Μπράιτον. 

Επίσης, ως γνωστό υπάρχει πάντα σταθερό ενδιαφέρον από την Μπριζ που, άλλωστε, τον χειμώνα είχε καταθέσει δύο προτάσεις για αγορά των δικαιωμάτων του Τζόλη στον ΠΑΟΚ, η μία μάλιστα και με τον Κρμέντσικ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ωστόσο, όπως διαμηνύουν προς την πλευρά του ΠΑΟΚ οι άνθρωποι της Wasserman οι προτάσεις αναμένεται να φτάσουν στα γραφεία της Τούμπας, όχι άμεσα, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες, καθώς την δεδομένη χρονική περίοδο, τα χρήματα που προσφέρονται δεν είναι αυτά που θα περίμενε ο Δικέφαλος. 

Η εκτίμηση των στελεχών της Wasserman είναι ότι την δεδομένη χρονική στιγμή, για τον Τζόλη μπορούν να έρθουν προτάσεις γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον ΠΑΟΚ, δελεαστικά νούμερα θα ήταν από 15 εκατομμύρια. 

Γι’ αυτό και η τακτική της Wasserman στην παρούσα φάση είναι να περιμένει για κάτι πιο αξιόλογο και μόλις προκύψει να το θέλει υπόψη του ΠΑΟΚ που θα κληθεί να πάρει την απόφαση. Με δεδομένο ότι πρόκειται για το πιο “καυτό” περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί αρκετή σκέψη όταν “σκάσουν” προτάσεις στο τραπέζι, είτε αυτό γίνει άμεσα, είτε λίγο αργότερα.

 Προς το παρόν, ο νεαρός επιθετικός δουλεύει σκληρά υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου και μάλιστα δείχνει να απολαμβάνει τις προπονήσεις μαζί του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.