Τζόκοβιτς: Δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά θα θυσιάσω τρόπαια

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού άφησε ο Νόβαν Τζόκοβιτς ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι προτιμά να χάνει κάποια τρόπια και δεν προτίθεται να αναγκαστεί να κάνει το εμβόλιο. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο βρετανικό δίκτυο ο Σέρβος υποστήριξε μεν ότι δεν είναι αντιεμβολιαστής αλλά ότι «υποστηρίζει το δικαίωμα ατομικής επιλογής». 

«Ποτέ δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Καταλαβαίνω ότι παγκοσμίως, όλοι προσπαθούν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν αυτόν τον ιό για να δούμε, ελπίζω, ένα τέλος σύντομα στον ιό αυτό. Ήμουν πραγματικά λυπημένος και απογοητευμένος με τον τρόπο που τελείωσαν όλα για μένα στην Αυστραλία. Δεν ήταν εύκολο».

 Ο Τζόκοβιτς ρωτήθηκε αν θα θυσίαζε τη συμμετοχή του σε αγώνες όπως το Γουίμπλεντον και το Γαλλικό Όπεν για τη στάση του για το εμβόλιο τονίζοντας ότι «Ναι, αυτό είναι το τίμημα που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω. Οι αρχές μου σε ό,τι  αφορά το σώμα μου είναι πιο σημαντικές από οποιονδήποτε τίτλο ή οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ να είμαι συντονισμένος με το σώμα μου όσο περισσότερο μπορώ». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.