Τζόκας: «Γι' αυτό επένδυσε η winmasters στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Η winmasters ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του Α.Σ. ΠΑΟΚ και θα στηρίξει όλα τα ομαδικά αθλήματα του Συλλόγου τη φετινή αγωνιστική σεζόν. 

Ο  CEO της winmasters, Θωμάς Τζόκας, μίλησε  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την επένδυση αυτή, τους λόγους που επέλεξε τον Δικέφαλο και το διάστημα που θα διαρκέσει η συνεργασία των δύο πλευρών. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιλογή του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ένας από μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Επιλέξαμε να είμαστε μεγάλος χορηγός του και είναι μεγάλη μας τιμή. Είναι και μια ανταποδοτική προσπάθεια για τον αθλητισμό, όπως και οι άλλες χορηγίες που έχουμε ξεκινήσει με άλλα σωματεία της Ελλάδας και δεσμεύομαι να συνεχίσουμε. Η Μακεδονία και ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδας αγαπά τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα σωματείο που έχει τίτλους σε όλα του τα τμήματα. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Έτσι, ήταν μια απόφαση που ήρθε γρήγορα. Συναντηθήκαμε με τον κ. Κατσαρή και σε μερικά λεπτά συμφωνήσαμε. Το θέλαμε και οι δύο. Θα ήθελα, με την ευκαιρία, να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία που έχουμε».

Σχετικά με το ποιο άθλημα θα υποστηρίξει χορηγικά η winmasters: «Εμείς είμαστε χορηγοί σε όλα τα αθλήματα που ανήκουν στο σύλλογο. Ξεκινάμε από το βόλεϊ, προχωράμε στο πόλο και αναμένουμε τι άλλο θα ανοίξει λόγω της πανδημίας που βιώνουμε. Ελπίζω να δούμε τους αθλητές στους αθλητικούς χώρους σύντομα. Το αναμένουμε. Ξεκινά η συνεργασία μας με δύο τρία αθλήματα και αυτό είναι ευχάριστο».

Για τη Winmasters: «Είναι μια εταιρεία που άρχισε στο εξωτερικό και τα τελευταία τρία χρόνια είναι και στην Ελλάδα. Έχουμε άδεια και παρουσία σε Ρουμανία, Κύπρο, Ουγγαρία, Μάλτα και Ελλάδα. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και επικοινωνιακά να μεταδώσουμε την αγάπη για τον αθλητισμό και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στην Ελλάδα. Τολμώ να πω ότι τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά, ο κόσμος δείχνει να μας εμπιστεύεται και τώρα με αυτήν τη χορηγία στον ΠΑΟΚ πιστεύω θα μας εμπιστευτεί περισσότερο». 

Για το λόγο που αποφάσισαν να επενδύσουν: «Είναι υποχρέωση μας. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που υπάρχει μια ταλαιπωρία λόγω της πανδημίας σε όλους τους τομείς. Ο χώρος του αθλητισμού μαστίζεται και είναι στενάχωρο. Ήμουν και εγώ πρώην αθλητής και το βλέπω πραγματικά και θλίβομαι. Δεν έχει σημασία τι άθλημα κάνεις αλλά να κάνεις κάτι και να προσφέρεις. Στα ερασιτεχνικά υπάρχουν αθλητές που προσφέρουν περισσότερες διακρίσεις και παίρνουν τα λιγότερα χρήματα. Έτσι αποφάσισα να επενδύσω στα ερασιτεχνικά αλλά και τα επαγγελματικά σωματεία».

Όσο για τη διάρκεια της χορηγίας: «Μέχρι το τέλος της σεζόν και ελπίζω να ανανεώσουμε και για την επόμενη».

Στη φωτογραφία, ο Θωμάς Τζόκας CEO της Winmasters

Ακούστε τη συνέντευξη του στην εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.