Τζινόμπιλι και Χάρνταγουεϊ προβάρουν το σακάκι του Hall of Fame

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2022

Δύο θρύλοι του NBA είναι έτοιμοι να φορέσουν το πορτοκαλί σακάκι και να μπουν στο Basketball Hall of Fame, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης το Σάββατο (10/9). Ο λόγος για τον Μανού Τζινόμπιλι και τον Τιμ Χάρνταγουεϊ.

Ο Τζινόμπιλι και ο Χάρνταγουεϊ είναι μεταξύ των 13 αθλητών/τριών και προπονητών που επιλέχθηκαν για να μπουν στο κλειστό κλαμπ του Hall of Fame. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο Σπρίνγκφιλντ, της Μασαχουσέτης, εκεί που οι δύο αστέρες του NBA θα φορέσουν τον πορτοκαλί σακάκι που θα τους εντάσσει στο Hall of Fame.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρνταγουεϊ ήταν φιναλίστ άλλες τέσσερις φορές για το Hall, χωρίς όμως να μπει ποτέ. Η φετινή κλήση από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Hall of Fame, John Doleva, ήταν κάτι που δεν ήθελε να δεχτεί στην αρχή, υπό τον φόβο να μην επιλεγεί ξανά. Πλέον θα χρειαστεί να ανησυχήσει ξανά.

Από την άλλη ο Αργεντινός γκαρντ είναι η πρώτη φορά που επιλέγει από την επιτροπή. Ο Τζινόμπιλι έχει στην τροπαιοθήκη του 4 πρωταθλήματα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερος παίκτες του NBA, ενώ το 2001 (πριν περάσει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού) είχε κατακτήσει την Euroleague με την Κίντερ Μπολόνια και είχε αναδειχθεί MVP των τελικών και πρώτος σκόρερ των τελικών με την Ταού Κεράμικα (νυν Μπασκόνια).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.