Τζημόπουλος: «Πιστεύω πως ο Κάργας μπορεί να γίνει δίδυμο με τον Ίνγκασον»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν του Λεβαδειακού, Θέμης Τζημόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της ομάδας του και την άνοδο στην Super League 1, αλλά και για την επικείμενη μεταγραφή του Κάργα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Τέλος καλό όλα καλά, καταφέραμε εν τέλει να πάρουμε και το μοναδικό εισιτήριο για την άνοδο στην Super League 1. Η Βέροια κατάφερε να βγει πρώτη στον Β Όμιλο, είχε μια πολύ καλή ομάδα, από ότι ξέρω οι πρόεδροι της ομάδας βοηθάνε πολύ, έτσι όπως δομήθηκε το πρωτάθλημα ήταν κρίμα να ανεβεί μόνο μια ομάδα, θα έπρεπε να ανέβουν και οι δύο ομάδες.

Κρίμα μετά από τόσα παιχνίδια να κρίνεται η άνοδος από ένα παιχνίδι. Είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα για να συνεχίσω και τη νέα χρονιά στον Λεβαδειακό, θα δούμε. Ένα, δύο χρόνια ακόμα τα έχω. Πέρυσι έπαιξα όλα τα παιχνίδια, δεν έχω σκεφτεί πότε θα σταματήσω, θα συνεχίσω όσο αντέχω».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους παίκτες που βγαίνουν από την ομάδα: «Τα τελευταία δέκα χρόνια το κάνει αυτό ο ΠΑΣ, πάντα έβγαζαν ποδοσφαιριστές τα Γιάννινα. Είναι δομημένη ομάδα, που ένας νεαρός παίκτης έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να πάει σε μεγαλύτερη ελληνική ομάδα ή στο εξωτερικό.

Όλη η αμυντική τετράδα του ΠΑΣ φέτος, εκτός από τον Αργεντινό, κατάφεραν να πάρουν μεταγραφή. Ο Πίρσμαν έκανε δύο πολύ καλές χρονιές με τον ΠΑΣ, με τον Πίρσμαν δεν παίξαμε συμπαίκτες, με τον Κάργα ήμουν συμπαίκτης».

Για τον Κάργα, με τον οποίο ήταν και συμπαίκτες στον ΠΑΣ: «Δεν μου έκανε έκπληξη που ακούγεται το όνομα του Κάργα για τον ΠΑΟΚ, φέτος ήταν από τους καλύτερους Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς στην Ελλάδα. Έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος.

Και γιατί να μην επενδύσεις σε έναν Έλληνα; Εγώ είμαι υπέρ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Και για τον Κάργα δεν είναι μόνο η φετινή σεζόν και πέρυσι έκανε καλή χρονιά».

Για το αν θα ταιριάξει στο αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ και αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί τις απαιτήσεις της ομάδας: «Έχει καλή ταχύτητα ο Κάργας και μπορεί να παίξει και με τη γραμμή πιο ψηλά στο γήπεδο, σε αντίθεση με το πως αγωνιζόταν στον ΠΑΣ. Πιστεύω πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί. 

Είναι γρήγορος, δεν έχει έλλειψη ταχύτητας. Επίσης, μπορεί να σου προσφέρει στα στημένα γκολ. 

Ήταν δύο χρόνια αρχηγός στον ΠΑΣ Γιάννινα και στα δύσκολα βγήκε μπροστά, αυτό έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει και στα δύσκολα. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί την πίεση του κόσμου, αυτό είναι το δύσκολο στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι δυνατός χαρακτήρας και πιστεύω μπορεί να ανταποκριθεί.

Έχει ένα προβάδισμα από τα άλλα δύο παιδιά, τον Μιχάι και τον Μιχαηλίδη, και μπορεί να γίνει δίδυμο με τον Ίνγκασον. Ήταν καλό και για τον Κάργα γιατί έπαιξε αριστερά πέρυσι και μπορεί να παίξει ο Ίνγκασον δεξία και ο Κάργας αριστερά. Δεν τον έχω πάρει ακόμη τηλέφωνο, περιμένω να πέσουν οι υπογραφές και θα τον πάρω μετά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.