Τζίκας: «Σε εγρήγορση οι διαιτητές»

Metrosport Team23 Απριλίου 2021

Το δεύτερο διαδικτυακό μάθημα που διοργάνωσε η επιτροπή διαιτησίας σε συνεργασία με τον σύνδεσμο διαιτητών  έγινε τις προηγούμενες μέρες με θέμα « Πέναλτι « καθώς και *Προφανής και υποσχόμενη ευκαιρία* το οποίο παρακολούθησαν 80 διαιτητές. Το μάθημα έκανε ο Χρήστος Δαγκλής και ο Πλάτων Μποζαντζίδης ενώ την όλη οργάνωση είχαν ο πρόεδρος και μέλος της επιτροπής διαιτησίας και υπεύθυνος εκπαίδευσης Γιάννης Τζίκας με τον Χρήστο Δαγκλή. Μπορεί να υπήρξε αναστολή στα τοπικά Πρωταθλήματα αλλά το ευχάριστο είναι ότι συνεχίζονται τα εθνικά Πρωταθλήματα.

 Ο Γιάννης Τζίκας από την πλευρά του τόνισε: «Ο σύνδεσμος θα κάνει το παν ώστε οι διαιτητές να είναι σε εγρήγορση και να ενημερώνονται για τυχόν καινούργιες αποφάσεις στους κανονισμούς. 

Τα διαδικτυακά μαθήματα θα συνεχιστούν μετά το Πάσχα και ελπίζουμε ότι θα έρθει σύντομα το τέλος της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων και να ξεκινήσουμε κανονικά τη νέα περίοδο χωρίς προβλήματα. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα κληθούν οι διαιτητές να κάνουν τις δηλώσεις προσφοράς υπηρεσιών τους για το καινούργιο έτος.

 Οσον αφορά τις ιατρικές εξετάσεις και την αιμοδοσία δρομολογούνται για να γίνουν λίγο πριν την έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων.

 Η επιτροπή διαιτησίας και ο σύνδεσμος διαιτησίας προγραμματίζουν νέα σχολή διαιτησίας για άτομα από 16-28 ετών με την έναρξη των νέων Πρωταθλημάτων τον Οκτώβριο με Νοέμβριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.