Τζίκας: Καλή συνεργασία με ΕΠΣΜ και ΚΕΔ/ΕΠΟ

Χρήστος Λιάπης22 Ιουνίου 2020

Εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Τζίκας επισήμανε: Η χρονιά ήταν πετυχημένη μέχρι και την διακοπή των Πρωταθλημάτων λόγω του Κορωνοϊού. Ο σύνδεσμος στη συνέχεια ήταν κλειστός για τρεις μήνες και αυτό μας στοίχησε σε έσοδα. Πολύ καλή είναι η συνεργασία με την ΕΠΣΜ, τον Σάββα Δημητριάδη και τον Αλέκο Τικόζογλου αλλά και με την ΚΕΔ ΕΠΟ άλλωστε για αυτό το λόγο έγιναν αρκετές συγκεντρώσεις στην αίθουσα του συνδέσμου. Ο σύνδεσμος πληρώνει δύο γυμναστές για την καλύτερη εκγύμναση των διαιτητών, είναι κύριος υπεύθυνος για τα μαθήματα που γίνονται κάθε Δευτέρα για την επιμόρφωση των διαιτητών. Θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ το πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε και εμείς ως διαιτητές τα σωματεία. Οι διαιτητές και αυτοί από την πλευρά τους είναι από τις κατηγορίες που πλήττονται και αρκετοί είναι φοιτητές και αντιμετωπίζουν και αυτοί οικονομικά προβλήματα αλλά με καλή συνεργασία με την Ενωση θα βρούμε μια κοινή γραμμή.

 26 διαιτητές είναι επιτυχόντες από την τελευταία σχολή διαιτησίας. Πρόλαβαν να παίξουν δύο σαββατοκύριακα στα παιδικά και από τη νέα χρονιά θα ορίζονται σε παιδικά και Γ’ κατηγορία.

Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν δηλώσεις υποχρεωτικά μέχρι τις 30 Ιουνίου ενώ στις 4 Ιουλίου έχουμε τις ιατρικές εξετάσεις και την εθελοντική αιμοδοσία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.