Τζέτζης: «Υπάρχει προκατάληψη λόγω Τουρκίας, καλή πρόταση για ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2020

Μεγάλη πρόταση χορηγίας για την ονοματοδοσία του γηπέδου της Τούμπας δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως αποκάλυψε το metrosport.gr, ο Δικέφαλος δέχθηκε πρόταση για προσφορά χορηγίας από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Τουρκία.

Ο πρώην υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θωμάς Τζέτζης, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» χαρακτήρισε το deal πολύ καλή κίνηση για τους «ασπρόμαυρους» ενώ έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι η εταιρεία προέρχεται από τη γειτονική χώρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόταση τουρκικής εταιρείας για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Εάν εξετάσουμε ψυχρά το θέμα θα δούμε ότι το δικαίωμα ονομασίας γηπέδων χρησιμοποιείται πολλά χρόνια και είναι μια μεγάλη πηγή εσόδων για τις ομάδες. Δείτε τα παραδείγματα των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Για να πετύχει αυτό, θα πρέπει να υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Το ζήτημα είναι εάν η συνεργασία αυτή έχει τις προϋποθέσεις αυτές, εάν ισχύουν τότε για τον ΠΑΟΚ είναι μια καλή πρόταση».

Το ότι η εταιρεία είναι από την Τουρκία: «Εάν ήταν μια ευρωπαϊκή χώρα δεν νομίζω να σκεφτόταν κανείς να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση. Υπάρχει μια προκατάληψη επειδή προέρχεται από τη γειτονική χώρα. Έτσι υπάρχει ένας σκεπτικισμός.»

Τη διάρκεια της πιθανής συμφωνίας: «Είναι πολύ λίγο η τριετία. Αυτό δε θα έχει αποτέλεσμα. Πρέπει να είναι μακροπρόθεσμες αυτές οι συμφωνίες».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.