Τζέτζης: «Μπορεί να γίνει πρότυπο ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Μαΐου 2021

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος είναι ένας ελκυστικός αθλητικός οργανισμός. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Metropolis 95.5, ότι αμερικανική εταιρεία που ασχολείται με το entertainment ενδιαφέρεται για τον Δικέφαλο.

Για την προοπτική της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με μια τέτοια εταιρεία μίλησε ο άλλοτε υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζέτζης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι Αμερικάνοι ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι. Το πιο δύσκολο είναι να φέρεις τον κόσμο στο γήπεδο.  Το δικό μας πρωτάθλημα είναι στημένο πάνω στον ανταγωνισμό. Τους λέμε «Ελάτε να κερδίσουμε». Οι Αμερικάνοι θα υποσχεθούν ότι θα δούμε έναν αγώνα και λένε «ελάτε να διασκεδάσουμε». Θα προσφέρουν θέαμα και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν. Ο ΠΑΟΚ  μπορεί να γίνει μια ομάδα πρότυπο. Βλέπω προοπτικές σε αυτή την συνεργασία. Οι Αμερικάνοι δεν θα βάλουν λεφτά, αν πριν δεν έχουν κάνει ένα πλάνο. Δεν θα επενδύσουν διαφορετικά. Η πρόταση δεν ξέρω αν θα υλοποιηθεί αλλά μπορεί να βοηθηθεί». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.