Τζέραρντ ή Μπέκαμ για τον Λουίς Σουάρες;

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2022

Σχεδόν ειλημμένη θεωρείται η απόφαση στους «ροχιμπλάνκος» της Μαδρίτης να αποχωρήσει από τον σύλλογο ο Λούις Σουάρες, ο οποίος φαίνεται πως δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Έτσι λοιπόν, ο έμπειρος στράικερ καλείται να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και ήδη δύο σύλλογοι έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ένας είναι η Ίντερ Μαϊάμι με ιδιοκτήτη τον Ντέβιντ Μπέκαμ και ο άλλος είναι η Άστον Βίλα, με προπονητή τον Στίβεν Τζέραρντ.

Όσον αφορά την πρώτη ομάδα, ο παλαίμαχος θρύλος του ποδοσφαίρου θέλει να φτιάξει μια δυνατή ομάδα στο MLS, έχοντας ήδη αποκτήσει τους Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Μπλαΐς Ματουιντί. Πλέον, θα προσπαθήσει να κάνει κάτοικο Μαϊάμι και τον Ουρουγουανό στράικερ, όντας πρόθυμος να του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Στην περίπτωση της Άστον Βίλα, οι «Χωριάτες» ευελπιστούν πως θα πείσουν τον Σουάρες μέσω του Στίβεν Τζέραρντ, με τον οποίο ο παίκτης συνυπήρξε για πολλά χρόνια στην Λίβερπουλ, έχοντας εξαιρετικές σχέσεις, ενώ δέλεαρ αποτελεί και το γεγονός πως θα αγωνίζεται σε ένα προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα, όπως είναι το αγγλικό.

Έτσι λοιπόν, ο Σουάρες καλείται να αποφασίσει, ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ή ένα υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο με τον Στίβεν Τζέραρντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.