Τζένιφερ Λόρενς: «Δεν κάνω σεξ με άτομα που δεν ασχολούνται με τα πολιτικά»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν θέλει να βλέπει μπροστά της άτομα που δεν ασχολούνται με τα πολιτικά η Τζένιφερ Λόρενς, πόσω μάλλον να τα βάλει στο κρεβάτι της!


Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue για το εξώφυλλο του Οκτωβρίου, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, σημείωσε ότι ο κόσμος είναι εξαιρετικά τρομακτικός και τα γεγονότα τόσο επικίνδυνα, που θεωρεί παράλογο να μην απασχολεί κάποιον η πολιτική.

«Προσπάθησα να το ξεπεράσω και πραγματικά δεν μπορώ. Λυπάμαι που απλά απελευθερώνω τα συναισθήματά μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω σεξ πια με ανθρώπους που δεν είναι πολιτικοποιημένοι» είπε η 32χρονη ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, η Λόρενς σχολίασε ότι αν κάποιος ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, «οφείλει να ασχολείται με τα πολιτικά δρώμενα, μιας και αυτά είναι ικανά να στερήσουν ανθρώπινες ζωές».

Η Τζένιφερ Λόρενς μεγάλωσε σε οικογένεια Ρεπουμπλικανών, αλλά εξέφρασε την υποστήριξή της στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν το 2020 και τόνισε πως εξακολουθεί να απορεί με την εκλογή Ντόναλντ Τραμπ, που κέρδισε τις εκλογές του 2016 έναντι της Χίλαρι Κλίντον.

«Μου ραγίζει η καρδιά γιατί η Αμερική είχε την επιλογή ανάμεσα σε μια γυναίκα και σε ένα επικίνδυνο, επικίνδυνο βάζο μαγιονέζας. Και είπαν, "Λοιπόν, δεν μπορούμε να έχουμε γυναίκα. Ας πάμε με το βάζο της μαγιονέζας"».

Μετά τη νίκη του Τραμπ, η οικογένειά της που ζει στο Κεντάκι διχάστηκε λόγω των διαφορετικών πολιτικών της αντιλήψεων, ωστόσο έμαθε στη Λόρενς πώς να μαθαίνει να συμβιβάζεται με όσα συμβαίνουν. «Δούλεψα πολύ σκληρά τα τελευταία πέντε χρόνια για να συγχωρήσω τον μπαμπά μου και την οικογένειά μου και να προσπαθήσω να καταλάβω. Είναι διαφορετικοί. Οι πληροφορίες που παίρνουν είναι διαφορετικές, όπως και η ζωή τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.