Τζένιφερ Λόπεζ σε Μπεν Άφλεκ: «Σταμάτα»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2023

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ έκαναν για ακόμα μια φορά τον κόσμο να μιλάει για εκείνους. Το ζευγάρι έδωσε το παρών στα βραβεία Grammy και ο φακός των κάμεραμαν ήταν στραμμένος πάνω του και κατέγραψε μια αμήχανη στιγμή, του η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η... ένταση μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Άφλεκ έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Jlo. Τότε εκείνη φαίνεται να ενοχλείται και να απευθύνεται σε εκείνον με ύφος αυστηρό. Η αμήχανη στιγμή του ζευγαριού καταγράφεται από την κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral. Πιο συγκεκριμένα η Λόπεζ «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy. Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ, που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα καθόταν δίπλα τους. «Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο "ζωντανός"». Ο Άφλεκ απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.