Τζέιμς Ντεμπά: «Μου λείπει η Θεσσαλονίκη και ο Ηρακλής, ακόμα θυμάμαι τους οπαδούς μας»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2022

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, Τζέιμς Ντεμπά μίλησε στο Metropolis 95.5 για την περίοδο που βρισκόταν στον "Γηραιό", ότι θυμάται από την Θεσσαλονίκη του οπαδούς της ομάδας και τον Άγγελο Αναστασιάδη που είχε προπονητή.


Τι κάνει τώρα και την σχέση του με τον Ζορζ Γουεά:

«Είμαι στην Λιβερία και ναι έχω καλή σχέση με τον Ζόρζ Γουεά, είμαστε πολύ κοντά».

Τι του λείπει από την Θεσσαλονίκη:

«Μου λείπουν οι άνθρωποι της πόλης, μου λείπει η Θεσσαλονίκη. Έχουν περάσει 22 χρόνια από την σεζόν 1999-2000 που ήμουν στον Ηρακλή. Είχα περάσει υπέροχα, πρόκειται για ανθρώπους ευγενικούς και καλοσυνάτους. Σκοπεύω να έρθω στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια».

Τι γνωρίζει για τον Ηρακλή και αν παρακολουθεί την ομάδα:

«Ναι, παρακολουθώ τον Ηρακλή και ξέρω ότι παίζει στην Β' Εθνική. Είναι κάτι πολύ δυσσάρεστο καθώς τα προηγούμενα χρόνια όταν ήμουν εγώ έβγαζε σπουδαίους παίκτες».

Ποιο παιχνίδι δεν θα ξεχάσει και την σχέση του με τον Κ. Μυτιληναίο και τον Κ. Αναστασιάδη:

«To 2-2 με Ολυμπιακό και το 3-1 με Άρη. Μου λείπουν και ο κ. Μυτιληναίος και ο κ. Αναστασιάδης. Θυμάμαι ότι ο προπονητής μου ήταν πολύ αυστηρός. Συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, πόσο σοβαρός ήταν και με ρωτούσε πριν το παιχνίδι τι θα κάνουμε, θα κερδίσουμε, και τον θυμάται να λέει ότι με την βοήθεια του θεού θα κερδίσουμε». 

Αν θυμάται τους οπαδούς του Ηρακλή και αν θα βοηθούσε την ομάδα να βρει παίκτες :

«Ναι τους θυμάμαι έστηναν γιορτή όταν κερδίζαμε και τους αγαπώ. Βέβαια εννοείται μπορώ να βοηθήσω τον Ηρακλή να βρει παίκτες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.