Τζέιμς Καφεττζής: «Είχε έρθει μια φορά ο Ατζούν και μας είχε μιλήσει για τα νούμερα του Survivor»

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2023

Ο πρώην παίκτης του Survivor, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης του reality επιβίωσης. Ο Τζέιμς Καφετζής, καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε για το Survivor στο οποίο συμμετείχε.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, με αφορμή τη συζήτηση για τα νούμερα τηλεθέασης του reality επιβίωσης, αποκάλυψε πως ο παραγωγός του ριάλιτι, Ατζούν Ιλίτζαλι, είχε γνωστοποιήσει στους παίκτες μετά τους δύο πρώτους μήνες ότι το πρόγραμμα σημειώνει υψηλά νούμερα.

«Εμάς δεν μας πολυέλεγαν για τα νούμερα και αγχωνόμασταν. Θυμάμαι στις αρχές ο Τριαντάφυλλος αγχωνόταν και έλεγε: ρε παιδιά, θα έρθει εδώ ο Ατζούν θα μας ρίξει καμιά βόμβα, κανείς δεν κάνει τίποτα, πώς θα κάνουμε νούμερα;», αποκαλύπτει ο Τζέιμς Καφετζής για το Survivor 4.

«Έλεγε σε εμένα: αν είναι να μην κάνουμε νούμερα, καθόμαστε και πεινάμε εδώ άδικα, δεν το βλέπει κανείς και ταλαιπωρούμαστε» προσθέτει. «Και είχε έρθει μια φορά ο Ατζούν μετά το δίμηνο να μας πει ότι κάνει πάρα πολύ μεγάλα νούμερα, περνάμε το Master Chef και να συνεχίσουμε έτσι» σημειώνει κλείνοντας το θέμα ο Τζέιμς Καφετζής.

Πηγή:www.newsbomb.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.