Τζέιμι Κάραγκερ: Από την χαρά του 2-0, στην... απογοήτευση του 2-5

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2023

Ο Τζέιμι Κάραγκερ παρακολούθησε το παιχνίδι της αγαπημένης του Λίβερπουλ εναντίον της Ρεάλ, στο πλατό του CBS SPORTS παρέα με τον θρύλο της Άρσεναλ , Τιερί Ανρί και τον Μίκα Ρίτσαρντς.  Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Reds, βίωσε ενα «ρολερ- κόστερ» συναισθημάτων, καθώς είδε την Λίβερπουλ να προηγείται με 2-0, όμως νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε η «Βασίλισσα» με 2-5, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή.

Ο πρώην διεθνής αμυντικός, πανηγύρισε στο 1-0 του Νουνιεζ ενώ έτρωγε μέσα στο στούντιο. Ο Σαλάχ έκανε το 2-0, απο τραγικό λάθος του Κουρτουά με τον Κάραγκερ να αναφωνεί εκστασιασμένος σε συνεργάτη του: «Πώς σου φάνηκε αυτό;»

Τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά στη συνέχεια, καθώς η Ρεάλ επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Κάραγκερ να ξεκινάει τα «γαλλικά».Ο Βινίσιους ισοφάρισε για τους Μερένχες και η  απογοήτευση άρχισε να σχηματίζεται στο πρόσωπο του Άγγλου, μέχρι το τελικό 2-5, όπου φαίνεται απαρηγόρητος.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού, απογοητευμένος ο Κάραγκερ δήλωσε: «Δεν νιώθω πολύ καλά, μπράβο Μαδρίτη. Δεν έχω δει ποτέ ομάδα να έρχεται στο Άνφιλντ και να καταστρέφει έτσι τη Λίβερπουλ στην Ευρώπη. Ντροπιαστικό, χαοτικό».

Δείτε τις αντιδράσεις του Κάραγκερ στα γκόλ της αναμέτρησης:  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.