Τζαβέλλας: «Μου αρέσει να κερδίζω προσωπικά στοιχήματα»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2020

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Εθνική Ελλάδος στο παιχνίδι με το Κόσοβο για την 4η αγωνιστική του Nations League. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας παρουσίασε δύο πρόσωπα και δεν κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο. 

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στην ατυχία που είχε η γαλανόλευκη σε κάποιες φάσεις με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι, σημείωσε ότι χρειάζονται δύο νίκες μέσα στο Νοέμβριο και τόνισε ότι τα παιδιά ήταν στεναχωρημένα. 

«Η ομάδα έκανε μια σημαντική προσπάθεια, σταθήκαμε άτυχοι σε κάποιες φάσεις. Μετά την απώλεια του πέναλτι η ομάδα προσπάθησε να ανταπεξέλθει. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Δείξαμε χαρακτήρα, καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι. Δύο νίκες χρειαζόμασταν, δύο νίκες χρειαζόμαστε! Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω, συνεχίζουμε», είπε, ενω για την προσωπική του αναγέννηση το τελευταίο διάστημα τόνισε: «Μου αρέσει να κερδίζω προσωπικά στοιχήματα. Προσπαθώ για το καλύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.