Τζανακάκης: «Πολύ ποιοτικός ο Άρης, αυτό άλλαξε ο Μάντζιος»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μανώλης Τζανακάκης.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού ανέφερε ότι ο φετινός Άρης είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα με εναλλακτικές λύσεις σε κάθε θέση.

Ακόμη μίλησε για το τι άλλαξε ο Άκης Μάντζιος και τι θα κρίνει τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Τζανακάκης:

Για τον φετινό Άρη: «Ο Άρης έχει φτιάξει μια πολύ ποιοτική ομάδα σύνολο με 2-3 ισάξιες λύσεις σε κάθε θέση, ειδικά από τη μέση μπροστά η ποιότητα ξεχειλίζει. Φαίνεται ότι ο νέος προπονητής ταιριάζει στην ομάδα. Μιλήσαμε με τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα και μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Άρης».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Βγάλαμε ενέργεια στο παιχνίδι παρουσιάσαμε θετικά στοιχεία, έπαιξε ρόλο για το ότι ο Άρης δεν έκανε πολλές φάσεις. Κάναμε ένα λάθος κέρδισαν το πέναλτι, έχουν την ποιότητα κράτησαν το σκορ και πήραν μια επαγγελματική νίκη».

Ποια αλλαγή διακρίνει στον Άρη με τον Μάντζιο: «Η ομάδα παρουσιάζεται σοβαρή και στην κακή της μέρα παίρνει το 1-0 και τις νίκες».

Για τον Τζέγκο: «Πραγματικά είναι λαχείο για τον Άρη. Κάνει πολλή δουλειά στο κέντρο, ανακόπτει πολλές μπάλες, είναι παίκτης κλειδί για να μη δημιουργούν φάσεις οι αντίπαλοι».

Για τον Σούντγκρεν: «Είναι καλός. Η ψυχολογία είναι μεγάλο πράγμα. Ο προπονητής τον πίστεψε του μίλησε τον έκανε να νιώσει καλύτερα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Πόσο σημαντικό είναι να βοηθά ο εξτρέμ τον μπακ: «Είναι πολύ σημαντικό. Στο Champions League βλέπουμε όλοι κάνουν άμυνα, όσο καλός και να είσαι, κάποια στιγμή θα εκτεθείς. Οπότε ο Ματέο καλά το κάνει, βοηθά το μπακ να είναι πιο ξεκούραστο και να βοήθα και στην επίθεση».

Για τις διαφορές ανάμεσα στους 4 πρώτους: «Δε θεωρώ ότι έχουν μεγάλες αποστάσεις. Θα γίνει καλή μάχη. Ο Άρης βρίσκει το δρόμο του και διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Άρης έχει φτιάξει ποιοτική ομάδα και όποιος έχει μια διάρκεια, που απαιτείται όταν είσαι μεγάλη ομάδα, να καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα. Με τον κορωνοϊό είναι σαν να παίζουμε 1,5 χρόνο συνεχόμενα. Όποιος καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα όταν δεν έχει ενέργεια, αυτός θα μείνει ψηλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.